Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Depo içerisindeki araç yandı

Milas’ın Kırcağız Mahallesi’nde depo içerisinde bulunan araçta elektrik kontağından çıktığı düşülen yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Depo içerisindeki araç yandı
  • 08 March 2023, Wednesday 15:09

Kırcağız Mahallesi’nde bir evin önünde bulunan ve içerisinde zeytinyağların bulunduğu depo içerisinden dumanlar gelmesi sebebiyle evin üst katında bulunan evin kiracısı hemen durumu ev sahibi H.K.’ya (80) bildirdi yaşlı adam ilk etapta ne yapacağını bilemezken kiracısı 112 Acil itfaiye ekiplerini arayarak haber verdi.

İhbar üzerine olay yerine Muğla Büyükşehir Belediyesi Milas İtfaiye grup amirliği ekipleri yönlendirildi.

İtfaiye ekipleri gelene kadar büyüyen yangın depoyu sararken deponun hemen yanında bulunan H.K.’nın otomobiline sıçradı. İtfaiye kipleri yangına hızla müdahale ederken depoyu ve otomobili saran alevler deponun içerisinde bulunan zeytinyağlıların delinmesine ve yola akmasına sebep oldu yangında otomobil ve depo kullanılamaz hale gelirken büyük çaplı maddi hasar oluştu. Yangın, Muğla Büyükşehir Belediyesi Milas İtfaiye grup amirliği ekipleri tarafından müdahale edilerek söndürüldü.

Yangında kimsenin zarar görmemiş olması tek teselli olurken, yangının çıkış sebebi ve hasar tespit çalışmaları başlatıldı.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık