Deprem felaketi nedeniyle maçlar oynanmayacak

Muğla Mahalli U15 ligi U18 ligi ikinci amatör küme ligi müsabakaları geçtiğimiz Pazar gecesi Türkiye’nin 10 ilinde yaşanan deprem felaketi nedeniyle futbol müsabakaları Şubat ayı sonuna kadar oynanmayacak.

Deprem felaketi nedeniyle maçlar oynanmayacak
  • 10 February 2023, Friday 13:21

Bilindiği üzere bu hafta sonu Muğla mahalli liginde yapılması lazım gelen her branştaki spor etkinlikleri Şubat ayı sona kadar ertelendi. Muğla Mahalli Ligi’nde yer alan U18 liginde son müsabakasına çıkacak olan Milas Ergin Spor, U15 Liginde yer alan Milas İsmetpaşa Spor, Milas Menteş Spor, ikinci Amatör kümede yer alan Dörtyol Spor, Kıyıkışlacık Spor, Boğaziçi Bargilya Spor, Güllük Hermiyas  Spor takımları hafta sonlarına müsabaka  yapmadan geçirecekler.

TFF tarafından yapılan açıklamada; “Başta Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Hatay olmak üzere birçok ilimizde hissedilen deprem sonucu can kayıplarımızın ve yaralıların olması, devam eden arama kurtarma çalışmaları ile birlikte ülke genelinde 7 günlük Milli Yas ilan edilmesi nedeniyle TFF Yönetim Kurulu kararı ile tüm illerimizde Bölgesel Amatör Lig ve Yerel Amatör Lig Müsabakaları Şubat ayı sonuna kadar ertelenmiştir.” Denildi.

Milas Önder Gazetesi olarak 10 ilimizde meydana gelen deprem felaketinde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı olan vatandaşlarımıza acil şifalar, vefat eden vatandaşlarımızın aile bireylerine de baş sağlığı diliyoruz.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık