Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Dernek ve akademi arasında protokol imzalandı

Ülkemiz geneli yapay zeka destekli programlarla Bilsem, Dikkat, Hızlı Okuma ve Odaklanma alanlarında eğitim veren Dijital Nesil Akademisi Milas Şubesi ile ilçemizde Türklük ve Yörüklük kültürü üzerine her alanda çalışma ve faaliyetlerde bulunan Milas Yörük-Türkmen Kültür Derneği arasında öğrencilere, velilere ve eğitime destek vermek amacı ile indirim protokolü imzalandı.

Dernek ve akademi arasında protokol imzalandı
  • 16 January 2023, Monday 10:23

Milas Yörük- Türkmen Kültür Derneği Başkanı Mevlüt Kiriş ve Dijital Nesil Akademisi Milas Şube Başkanı Hayrettin Gönül arasında sağlanan anlaşma ve imzalanan protokol gereği DNA Milas Şubesinde indirimden faydalanacak olanlar, Milas Yörük-Türkmen Kültür Derneği üyesi ve üyelerin birinci derece yakınları olabilecek.

Yapılmış olan anlaşma belirtilen tarihe kadar geçerli olsa da, eğitim adına gerek duyulduğunda iki kurum yetkilisi tarafından uzatılabilecek.

Dijital Nesil Akademisi Milas Şubesi ve Yörük-Türkmen Kültür Derneği arasında imzalanan protokol kapsamında belirlenen indirim Milas Yörük-Türkmen Kültür Derneği üyeleri ve üyelerin birinci derece yakınlarına uygulanacak. İndirim süresi 10 Mart 2023 tarihine kadar geçerli olacak. İndirimden yararlanacak olan üyelerin üyelik bilgilerini ibraz etmesi istenecek. Üyelere ve yakınlarına indirim % 30 olarak uygulanacak. İndirim oranı Odak, Dikkat ve Bilsem paketlerinde uygulanacak.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık