Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Destekler Alparslan Başoğlu’na  2 Şampiyon ve 1 Kupa

​​​​​​​Masterler Veteranlar Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen futbol şampiyonlarında şampiyonluk elde eden 2 takım Milas Şehir Stadyumunda 3 Ekim Pazar günü Saat 18.00 de bu kez hem 1 yaşındaki SMA rahatsızlığı olan Alparslan Başoğlu bebek için, hem de Süper Kupa şampiyonluğu için sahaya çıkıyorlar.

Destekler Alparslan Başoğlu’na  2 Şampiyon ve 1 Kupa

Milasgücü Masterler- Manisa Masterler

3 Ekim Pazar günü başlama vuruşunu ülkemizin önemli spor adamlarından biri olan Güvenç Kurtar’ın yapacağı şampiyonluk karşılaşmasıyla Milaslı futbolseverlerin önüne çıkacak olan ilçemizin takımı Milasgücü Masterlerı rakibi Manisa Masterlerı takımıyla güzel ve zevkli bir maç için sahaya çıkıyor.

Süper Kupa Ege Tv’den yayınlanacak

3 Ekim Pazar günü oynanacak olan Süper Kupa şampiyonunun belirleneceği maç öncesinde gün boyu Milas Gücü Masterlerı tarafından planlanan çeşitli etkinlikler yapılacak.

Saha dışında kermes ve tavuklu pilav dağıtımı, maç öncesi folklor oyunları gösterileri ile süslenecek olan şampiyonluk karşılaşması, aynı gün maç saatinde Ege TV den tüm Türkiye’ye izlettirilecek.

Milas Gücü Masterler Futbol takımı Sorumlusu Mustafa Orcan gazetemize yaptığı açıklamada, ilk hedeflerinin Alparslan bebeğe destek olmak, sonrasında da güzel bir spor etkinliği ile Milas’ın adını tüm Türkiye’ye duyurmak olduğunu belirterek Milaslı tüm futbolseverleri maça davet etti.

Mustafa Orcan yaptığı açıklamasında Milas’ın tanıtımının önemli olduğunu vurgulayarak  “Yaptığımız her güzel çalışma ve etkinlik Milas içindir” dedi.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis