Develer güreşti, halk su fiyatlarını protesto etti

​​​​​​​Milas’a bağlı Güllük’te düzenlenen deve güreşi organizasyonunda başarı sağlayan deve sahipleri madalya ve kupa ile ödüllendirildi. Güreşleri izleyici olarak takip eden Güllüklüler, mahalledeki yüksek su fiyatlarını protesto etti.

Develer güreşti, halk su fiyatlarını protesto etti

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın himayesinde düzenlenen Güllük Deve Güreşi Festivaline; Ege, Akdeniz ve Marmara bölgelerinden yaklaşık 120 pehlivan deve katıldı. Hazırlıkların ardından sahaya inen develer, rakipleriyle kıyasıya mücadele etti. Güreşler sonunda başarı sağlayan deve sahipleri, kupa ve madalya ile ödüllendirildi.

DEVE GÜREŞİNDE SU PROTESTOSU

Deve güreşi festivaline katılımın ücretsiz tutulması güreşlere olan ilgiyi artırdı. Çok sayıda seyirci güreşleri yakından takip ederken, uzun bir süredir Güllük gündeminde olan “yüksek su fiyatları” deve güreşlerinde protesto edildi. Yüksek su fiyatlarını eleştiren pankartlarla güreşe gelen vatandaşlar, Güllük halkının mağduriyetine dikkat çekti.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ve Güllük Deve Güreşi Tertip Komitesi Başkanı Okan Akar, güreşlere katılım gösteren deve sahiplerine ve güreşlere ilgi gösteren seyircilere teşekkür etti.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık