Develer Milas Belediyespor yararına güreşecek

Bu yıl 14.’sü düzenlenecek olan Geleneksel Milas Deve Güreşi, 13 Şubat’ta Milas Belediyespor yararına gerçekleştirilecek.

Develer Milas Belediyespor yararına güreşecek
  • 07 February 2022, Monday 9:27

14. Geleneksel Milas Deve Güreşi Festivali, 13 Şubat’ta gerçekleştirilecek. Milas Arena’da yapılacak olan güreşler, Milas Devecilik Kültürü ve Deve Güreşlerini Yaşatma Derneği organizasyonuyla gerçekleştirilecek. Ege, Marmara ve Akdeniz bölgelerinin ünlü develerinin katılacağı yılın en büyük deve güreşi Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın himayelerinde Milas Belediyespor yararına düzenlenecek. Güreş alanına girişler ücretsiz olacak.
Güreşin organizasyonunu üstlenen ekipten Gökhan Oduncuoğlu, “Ege bölgesinin en büyük deve güreşi organizasyonlarından Milas deve güreşi, bu yıl yine belediye başkanımız Sayın Muhammet Tokat himayesinde Milas Devecilik Kültürü ve Deve Güreşlerini Yaşatma Derneği’nin organizasyonuyla 14.kez gerçekleştirilecektir. 13 Şubat 2022 Pazar günü Muğla’nın Milas ilçesinde bulunan Milas Arena’da yapılacak güreşlere tüm deve güreşi severler davetlidir.” dedi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık