Devlet-vatandaş işbirliğinin güzel bir örneği…

​​​​​​​2023 Eğitim Vizyonunda belirtilen çocuklarımızın ilgi, yetenek ve mizaçlarına yönelik gelişimleri için tüm okullarda Tasarım-Beceri Atölyeleri oluşturulması amacıyla yola çıkarak, Kafaca Ortaokulu ve Şehit Ferhan Gökbel Ortaokuluna hayırseverler tarafından müzik atölyesi oluşturuldu.

Devlet-vatandaş işbirliğinin güzel bir örneği…

Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, ilçe merkezi ve ilçeye bağlı mahallelerdeki okulları, 2023 Eğitim Vizyonuna uygun fiziki koşulları oluşturma adına hazırlanan projeleri hayata geçirmeye devam ediyor.

Devlet-vatandaş işbirliğiyle ilçe genelindeki tüm okullarda hedeflenen kriterleri gerçekleştirmek üzere ciddi bir çalışma içine girdiklerini belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal; “Hayırseverlerin bağışları ile yapımı tamamlanan, günümüz şartlarına uygun, içerisinde çeşitli müzik aletlerinin bulunduğu atölyelerde öğrenciler çalışmalar yapabilecek, müziğe olan ilgilerini ve yeteneklerini keşfedecekler.

Bu anlamda 2023 Eğitim Vizyonunda belirtilen ‘Çocuklarımızın ilgi, yetenek ve mizaçlarına yönelik gelişimleri için tüm okullarda “Tasarım-Beceri Atölyeleri oluşturulabilirden yola çıkarak Kafaca Ortaokulu ve Şehit Ferhan Gökbel Ortaokuluna hayırseverler tarafından müzik atölyesi oluşturuldu” dedi.

PANDEMİNİN İZLERİNİ EN KISA ZAMANDA SİLECEĞİZ

Geçen yıl, eğitim-öğretim yılının ilk döneminde başlayan ve hala etkisini sürdüren Covid-19 salgını nedeniyle eğitim-öğretimde de, her alanda olduğu gibi aksaklıklar yaşandı. Bugün gelinen nokta itibariyle salgının izlerini silmeye, etkisini azaltmaya başladık. Toplumun büyük bir bölümünün aşılanmasıyla kısa bir süre sonra bu sıkıntıdan kurtulacak ve normal yaşantımıza döneceğiz. Dolayısıyla eğitimde de normalleşme süreciyle birlikte yaşanılan olumsuzlukları ortadan kaldırmak için büyük bir uğraşın içine girdik. Öğretmen ve idareci kadromuzla bu sorunun da üstesinden geleceğiz” diyen Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, hayırsever vatandaşlara katkılarından dolayı teşekkür etti.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık