Didim Belediyespor:3 - Milas Gençlikspor:3

İlçemizi Muğla 1.Amatör Liginde temsil edecek olan Milas Gençlikspor Takımı lige hazırlık anlamında yaptığı ilk maçında deplasmanda Didim Belediyespor ile 3-3 berabere kaldı.

Didim Belediyespor:3 - Milas Gençlikspor:3

Aydın Süper Amatör Küme Ligi Takımı Didim Belediyespor'un sahasında 22 Eylül Pazar günü oynanan müsabakanın  ilk  yarısında konuk takım dakika 10'da İzzet ve dakika 18'de Zekeriya Baş'ın attığı gollerle 2-0 öne geçti.

Ev sahibi takım bu gollere dakika 30'da Mehmet, dakika 40'da Oğuz'la karşılık verdi ve maçın ilk yarısı 2-2 tamamlandı.

Müsabakanın ikinci yarısında ise beraberliği bozan takım Didim Belediyespor oldu.

Dakika 67'de Mehmet takımı adına skoru 3-2’ye getiren golü attı.

Dakika 80'de Milas Gençlikspor İhtilal  ile beraberliği sağlayan golü attı.

Karşılaşma 3-3 beraberlikle sonuçlandı.

Karşılaşma sonrasında Didim Belediyespor Futbol Takımı antrenörü maçla ilgili olarak yaptığı açıklamada “eksikliklerimizi gördüğümüz bir maç oldu.İlk hazırlık maçımızda oyuncularımızın performanslarını gördük.Lige kadar yapacağımiz antrenmanlar ve hazırlık maçlarıyla lige hazır olacağız” dedi.

Milas Gençlikspor Takımı antrenörü Alim Deligöz de mac sonunda karşılaşmayı değerlendırek “her iki takım adına da güzel bir maç oldu” dedi.

Didim Belediyespor'a güzel ev sahipliği için teşekkür eden Alim Deligöz,  “ilk hazırlık maçımızda biz de eksikliklerimizi gördük” diyerek, yeni sezonda Didim Belediyespor'a başarılar diledi.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık