Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Direğe çarpan otomobil, elektrik kesintisine neden oldu

ÖNDER Haber / Adem KANKAYNAR

Direğe çarpan otomobil, elektrik kesintisine neden oldu
  • 22 November 2018, Thursday 10:14

Dün akşam ilçemiz Hayıtlı Mahallesi Lozan Caddesi’nde akşam saat 23:00 sıralarında meydana gelen kazada, elektrik direğine çarpan araç, bölgede uzun bir süre elektrik kesintisine neden oldu. 2 aracın çarpışması sonucu 1 'ı çocuk olmak üzere 3 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Hayıtlı Mahallesi Barış Caddesi üzerinde seyir halindeki M.Ç. idaresindeki 48 AAF 066 plakalı araç Lozan Caddesi üzerinde seyir halindeki 34 PV 7159 plakalı araca çarptı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan iki araçtan 48 AAF 06 plakalı araç, bölgenin enerji ihtiyacını karşılayan trafonun bağlı olduğu direğe çarparak dururken, O.G idaresindeki diğer araç ise yol kenarındaki kaldırma çıkararak durabildi. Çevredekilerin hemen 112 ekiplerine haber vermesiyle kaza mahalline ulaşan sağlık görevlileri tarafından yaralılara ilk müdehale olay yerinde yapıldı ve ambulanslarla  O.G ve Oğlu M.G 75.Yıl Milas Devlet Hastanesine, diğer araç sürücüsü M.Ç ise İzan Özel Sağlık Hastanesi’ne kaldırıldı. Her iki aracın sürücüsü ve kazada babası ile aynı araçta bulunan M.G.’nin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirilirken, kazada 48 AAF 06 plakalı aracın trafoya çarpması sebebiyle Hayıtlı Mahallesi'nde 2 saate yakın elektrik kesintisi yaşandı.

Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı trafik ekipleri, kaza mahallinde bir süre güvenlik önlemi alarak başka bir kazanın olmaması için tedbir alırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. Kazaya karışan iki araç ise çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı. Kaza sonrası Lozan Caddesi’nde trafik eski haline döndü.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık