DİSK 2 NOLU ŞUBEDEN ÜYELERİNE EĞİTİM DESTEĞİ

Muğla DİSK-GENEL İŞ Sendikası 2 Nolu Şubesi il genelinde üyelerinin kırtasiye ve okul masraflarına destek olmak ve maddi yüklerini bir nebze olsun azaltabilmek amacıyla çeşitli iş yerleriyle protokol imzaladı. Şube üyeleri çocukların okul ihtiyaçlarını yüzde 20’ye varan indirimlerle alabilecek.

DİSK 2 NOLU ŞUBEDEN ÜYELERİNE EĞİTİM DESTEĞİ
  • 12 September 2022, Monday 13:46

Muğla DİSK/GENEL-İŞ Sendikası 2 Nolu Şubesi üyelerinin okul masraflarını bir nebze azaltmak için Menteşe, Ula, Milas, Fethiye, Bodrum ve Marmaris ilçelerinde kırtasiye ve giyim mağazaları ile protokol imzaladı. Muğla DİSK/GENEL-İŞ Sendikası 2 Nolu Şube üyeleri anlaşmalı iş yerlerinden yapacakları alışverişlerde yüzde 10 ile yüzde 20 arasında indirimli alışveriş yapabilecek.

Sendikadan yapılan açıklamada, bütün ilçelerde anlaşmalı işletmeler belirtilirken Milas’taki işletmeler ise şöyle belirtiliyor:

“Milas’ta Anlaşmalı İşletmeler

Milas’ta sendika üyeleri 2022-2023 eğitim öğretim yılı boyunca Yücel Kırtasiye ve Feyza Tekstil ile imzalanan protokol sonucu tüm kırtasiye alışverişlerinden %15, tüm okul giyim alışverişlerinden %20 oranında indirim alacaktır.”

Muğla DİSK/GENEL-İŞ Sendikası 2 Nolu Şube’den yapılan açıklamada “ Eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte üyelerimizin çocukları için yapacağı okul harcamalarında bir nebze olsun giderlerini azaltmak için Menteşe, Ula, Milas, Fethiye, Bodrum ve Marmaris ilçelerinde kırtasiye ve giyim mağazaları ile protokol imzaladık. Şube üyelerimiz anlaşmalı iş yerlerinden yapacakları alışverişlerde yüzde 10 ile yüzde 20 arasında indirimli alışveriş yapabilecek. Muğla DİSK/GENEL-İŞ Sendikası 2 Nolu Şube olarak üyelerimizin giderlerini düşürmek için önümüzdeki günlerde değişik işletmelerle yeni protokoller imzalayacağız” denildi.

 

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık