Dörtyol Gençlik Spor’un yeni transferi Yıldıray Cem çalışmalarıyla lige hazırlanıyor

Dörtyol Gençlik Spor’un yeni transferi Yıldıray Cem çalışmalarıyla lige hazırlanıyor

Futbola Milas Gençlik Spor Kulübü alt yapısında başlayan iki sezon sonra Denizli Spor Kulübü alt yapısına transfer olan, alt yapısında genç takımında futbol oynayan, vatani görevini yaptıktan sonra Milas’a yerleşen, Bodrum Turgutreis Spor, Milas Spor, Milas Gençlik Spor, Beçin Spor takımlarında futbol oynayan üç yıldan beri Milas Köy Gücü Spor takımında futbol oynayan stoper Yıldıray Cem an itibariyle Muğla mahalli ikinci amatör kümede yer alan Milas Dörtyol Gençlik Spor takımında futboluna devam ediyor.

Hırslı yanıyla görev aldığı müsabakalarda başarılı futbol oynayan tecrübeli stoper Yıldıray Cem bu sezon Milas Dörtyol Spor forması altında çok başarılı bir sezon geçireceğini vurgu yaptıktan sonra gazetemize şunları söyledi:

“Milas Dörtyol Gençlik Spor Yönetim Kurulu Muğla futbolunun yetenekli ve başarılı futbolcularını kadrosuna katarak çok güçlü bir kadro ile lige başladı. İlk maçımızda Bodrum Genç takımını farklı bir skorla yenerek sahadan üç puanla ayrılan takımımız Dörtyol Spor bu sezonun en iyi futbol oynayan takımı olacak. Takımda çok yetenekli sporcular bulunuyor. Yeşil-Kırmızılı ekibin hedefi guruptan çıkarak mahalli birinci amatör kümede yer almak istiyoruz. Taraftarlarımızdan ricam yapacağımız her müsabakaya gelerek bizlere destek olsunlar biz futbolcular olarak gerekeni yaparız.”

 

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık