Dörtyol Gençlikspor’un yeni  yönetimi Muğla ASKF’yi ziyaret etti

​​​​​​​Milas Dörtyol Gençlikspor Kulübünün yeni yönetimi geçtiğimiz hafta içersinde Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF)’ye bir ziyaret gerçekleştirdi.

Dörtyol Gençlikspor’un yeni  yönetimi Muğla ASKF’yi ziyaret etti
  • 02 September 2021, Thursday 11:40

Ağustos ayı içinde yapılan genel kurul sonrası  görevi eski kulüp başkanı Sercan Ergin’den devir alan  Milas Dörtyol Gençlikspor  Kulübünün yeni yönetiminin başkanı Mustafa Öztekin, Başkan yardımcısı Ercan Bayırlı ve kulübün önceki dönem başkanı Sercan Ergin ASKF yönetimini 27 Ağustos Cuma günü ziyaret ederek yeni oluşumla ilgili bilgilendirmelerde bulundular.

2020-2021 Futbol sezonu ile ilgili olarak karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyarette Muğla ASKF adına Federasyon başkanı Mehmet Top, Genel Sekreter Mustafa Yandık ve Mali Sekreter, Futbol İl Temsilcisi Ali Karakaya da hazır bulundular.

Ziyaret sonrasında Muğla ASKF Başkanı Mehmet Top yaptığı açıklamada, Milas Dörtyol Gençlikspor Kulübü yöneticilerinin kendilerini ziyaret etmelerinden dolayı teşekkür etti ve yeni sezonda katılacakları futbol liglerinde başarı dileklerini iletti.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık