Dörtyol Spor, Deniz Rüzgarı deplasmanına gidiyor

​​​​​​​Gurubunda ikinci sırada yer alan Milas Dörtyol Spor ikinci amatör küme takımı Pazar günü ikinci amatör kümenin yeni kurulan takımlarından Mumcular Deniz Rüzgarı takımıyla deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Dörtyol Spor, Deniz Rüzgarı deplasmanına gidiyor

Geçtiğimiz Pazar günü Milas Şehit Metin Özcan Stadyumun’da Kıyıkışlacık Spor ile oynanan müsabaka sonrasında üç kırmızı kart görerek, cezalı duruma düşen sporcularından yoksun sahaya çıkacak olan Milas Dörtyol Gençlik Spor takımının başarılı teknik adamı Mustafa İçöz  deplasmanda karşı karşıya gelecekleri Deniz Rüzgarı Spor maçı hakkında gazetemize şunları söyledi;

“Takımımız Deniz Rüzgarı Spor deplasmanına geçen hafta maç sonrasında kırmızı kart gören üç sporcularımızdan yoksun kadro ile bu müsabakaya çıkacak. Kırmızı kart cezalı oyuncularımızın üçü de kaliteli oyuncular. Bu müsabakada yer almayacak olan sporcularımızın yerine kadroya girecek olan futbolcu kardeşlerimize inanıyor ve güveniyoruz. Pazar günü Deniz Rüzgarı deplasmanından üç puan alarak dönmek istiyoruz. Geçen hafta kaybettiğimiz Kıyıkışlacık Spor müsabakasından sonra karşı karşıya geleceğimiz her müsabakayı kazanmak İçin sahaya çıkacağız.”

Milas Önder Gazetesi olarak hafta sonu oynanacak bütün müsabakalarda Milas’ı temsil edecek olan takımlara başarılar diliyoruz.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık