Hermiyas Spor deplasmanda İdmanyurdu ile karşılaşacak

​​​​​​​Muğla mahalli ligi ikinci amatör kümenin yeni takımı Güllük Hermiyas Spor önümüzdeki cumartesi günü deplasmanda Gümüşlük İdmanyurdu takımıyla karşılaşıyor.

Hermiyas Spor deplasmanda İdmanyurdu ile karşılaşacak

Muğla mahalli liginin iki yeni takımı Güllük Hermiyas Spor ile Bodrum Gümüşlük İdmanyurdu takımları ilk yıllarında kurdukları mütevazi kadro ve oynadıkları güzel futbolla dikkat çekiyorlar.

Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacakları Bodrum İdmanyurdu müsabakası hakkında görüşlerini aldığımız Güllük Hermiyas Spor Kulüp Başkanı Volkan Kurt şu bilgileri verdi;

“Cumartesi günü deplasmanda bizim gibi yeni kurulan ilk kez mahalli ligde yer alan Gümüşlük İdmanyurdu takımıyla karşı karşıya geleceğiz. Rakibimiz genç oyunculardan kurulu disiplinli bir ekip. Yeni kurulmamıza rağmen bizim hedefimiz gurubu üçüncü sırada tamamlamak ilk üç takım arasında ligi bitirmek. Cumartesi günü deplasmanda karşı karşıya geleceğimiz İdmanyurdu takımını yenmek için sahaya çıkacağız.   Takımımızda sağbek oyuncumuz Ertuğrul Şansal kırmızı kart cezalısı olduğu için bu müsabakada yer almayacak. Bundan böyle karşılaşacağımız her müsabakayı kazanmak için sahaya çıkacağız.”

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık