Milas’ın elit takımlarından ikisi karşı karşıya geliyor

​​​​​​​Muğla mahalli ikinci amatör küme A. gurubunun güçlü takımlarından Milas Kıyıkışlacık Spor ile Boğaziçi Bargilya Spor Pazar günü Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda saat 15’te karşı karşıya gelecek.

Milas’ın elit takımlarından ikisi karşı karşıya geliyor

Gurubunda oynadığı 6 müsabaka sonrasında 18 puana sahip olan Milas Kıyıkışlacak Spor ile gurubunda 6 müsabaka sonrasında 11 puana sahip olan Boğaziçi Bargilya Spor takımları arasında oynanacak olan müsabakayı Muğla bölgesi hakemleri yönetecek.

23 yıl aradan sonra bu sezon katıldıkları mahalli ikinci amatör ligde aldıkları başarılı sonuçlarla ivme kazanan Milas Kıyıkışlacık Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Akın Durmaz zorlu müsabaka hakkında gazetemize şunları söyledi;

“Pazar günü gurubun güçlü, kaliteli takımlarından biri olan Boğaziçi Bargilyaspor ile karşı karşıya geleceğiz. Gurupta üçüncü sırada bulunan ve iyi oyunculara sahip olan Bargilya Spor müsabakası öncesinde hazırlıklarımızı teknik ekibimizin nezaretinde yapıyor. Rakibimizin gücünü biliyoruz, iyi oyunculardan kurulu olan Boğaziçi, Bargilya Spor müsabakasını kazanmak için sahaya çıkacağız. İkinci amatör kümede bizlere büyük destek veren taraftarlarımızın Pazar günü bize destek vereceğini biliyoruz. Bu müsabakada sahaya üç puan almak için çıkacağız.”

Her zaman sporun her branşında yer alan takımları ayrım yapmadan haberini yapan Milas Önder Gazetesi olarak pazar günü oynanacak Kıyıkışlacık Spor, Boğaziçi Spor takımlarına bu müsabakada başarılar diliyoruz.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık