Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Dostluk kazansın

Milas Spor, Milas Gençlik Spor, Pazar günü saat 14’te Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda karşı karşıya geldi.

Dostluk kazansın
  • 04 January 2023, Wednesday 11:48

Uzun yıllar profesyonel futbol yaşamının ardından, teknik adam olarak Muğla Mahalli Ligi’nde yer alan birçok takımlarda başarıyla görev yapan Muğla futbolunun duayen hocalarından, Milas Milli Eğitim camiasının sevilen sayılan öğretmenlerinden Hasan Ali Arıkan, önümüzdeki Pazar günü saat 14’te Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda Milas Gençlik Spor süper amatör küme müsabakası öncesinde gazetemize şunları söyledi;

“Milas Spor Türkiye 3. Ligi’nde yer alırken uzun yıllar formasını giydiğim Milas Spor takımında göreve, sezon başladıktan sonra dahil oldum.

An itibariyle 9 puana sahibiz. Bundan sonra karşılaşacağımız müsabakalardan puan ve puanlar almak istiyoruz. Pazar günü Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda karşı karşıya geleceğimiz Milas Gençlik spor ile önemli bir maça çıkacağız. Hazırlıklarımız devam ediyor. Süper Amatör Ligde ilk önce bay takım olmamız, ardından yılbaşı tatili nedeniyle 15 günden beri müsabakaya çıkamadık. Maç eksiğimiz var. Genç ve iyi kadroya sahip olan Milas Gençlik Spor ile Pazar günü karşılaşacağımız müsabakadan üç puan alarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Pazar günü çekişmeli geçecek olan müsabaka dilerim. Maçın dostluk içerisinde geçeceğine inanıyorum. Tüm Milas spor sevdalılarını maça davet ediyoruz.”

Milas’ın Mahalli Ligde yer alan bütün takımlarına Milas Önder Gazetesi olarak başarılar dileriz.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis