Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

‘Dr. Mete Ersoy Kadın Voleybol Takımı’ şampiyon oldu

ÖNDER Haber / Hüseyin AÇAR -

‘Dr. Mete Ersoy Kadın Voleybol Takımı’ şampiyon oldu

Milas Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Voleybol Turnuvası’nda Şampiyon Dr. Mete Ersoy Kadın Voleybol Takımı oldu.

Turnuvanın Milas Kapalı Spor Salonunda 17 Mart Cuma günü oynanan final karşılaşmalarının ilkinde sahaya üçüncülük mücadelesi için MİFAD ile Vitamin Kids takımları çıktılar. MİFAD rakibi Vitamin Kids Takımını 3 - 0 yenerek turnuvanın üçüncüsü olurken, Vitamin Kids takımı da turnuva dördüncülüğünü elde etti.

 

Şampiyonluk Maçı

Dr. Mete Ersoy: 3

Milas Belediyesi: 0

Turnuvanın şampiyonluk maçında sahaya, geçen senen şampiyonu Milas Belediyesi ile Dr Mete Ersoy Takımları çıktılar. Maçı, Dr. Mete Ersoy 3-0 kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu. Milas Belediyesi Takımı da turnuva ikincisi olarak ödülünü aldı.

Turnuvanın final maçları; Milas Kaymakamı Eren Aslan ve Eşi, Milas Hava Meydan ve Garnizon Komutanı Vekili Yarbay Emel Demiryakan, Milas Belediye Başkan Yardımcısı Faik Karagöz, Milas Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mustafa Ali Ünlüsoy, Milas Kent Konseyi Başkanı Mehmet Günlük, CHP İlçe Başkanı Suat Özcan ve AKP İlçe Başkanı Levent Akyer’in de aralarında bulunduğu kalabalık bir yurttaş topluluğu tarafından izlendi.

Turnuva ödüllerini de turnuvayı izlemeye gelen protokol üyeleri verdi.

Ödül töreninde bir konuşma yapan Milas Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Pembe Sarı, turnuvaya katılan tüm takımlara ve sporcuları ile karşılaşmaları izlemeye gelen sporseverlere teşekkür ederek ikincisini gerçekleştirdikleri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Voleybol Turnuvasında emeği olanlara, katılan lara teşekkür edip tüm sporcuları kutladı.

 

Ödüller

Turnuvanın En İyi Servis Atan Sporcusu-Gamze Merve Dereli (Sınav Okulu) / Turnuvanın En İyi Pasör Sporcusu- Gizem Derelioğlu / Turnuvanın En İyi Smaçör Sporcusu- Sinem Koşar (Belediye) ve Turnuvanın En Centilmen Sporcusu- Elif Tokat (Belediye),

Turnuva Şampiyonu- Dr. Mete Ersoy Takımı / Turnuva İkincisi- Milas Belediyesi / Turnuva Üçüncüsü- MİFAD ve Turnuva Dördüncüsü- Vitamin KİDS

Turnuva Hakemleri Eşref Mete, Rıza Turan, Nurullah Sarı, Ünsal Çelik ile Mustafa Emekli’ye ve Gazeteciler Hüseyin Açar (ÖNDER Gazetesi) ve Sercan Ergin’e (Milas Medya), verdikleri emekler için Teşekkür plaketlerinin de verildiği ödül töreninde; ilk dört sırayı alan takımlara kupa, sporcularına madalya ve turnuvaya katılan 7 takımın sporcularına da teşekkür belgeleri sunuldu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis