Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Spor Saati’nde Voleybol Konuşuldu

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Spor Saati’nde Voleybol Konuşuldu

15 Mart Çarşamba günü Radyo Gözlem Spor Saati’nde Milas voleybolu konuşuldu. Spor Muhabiri Hüseyin Açar’ın hazırlayıp sunduğu Spor Saati’ne konuk olan Milas voleybolunun tanınmış ismi Voleybol Gözlemcisi Muğla Hakem Kurulu Üyesi ve Eğitim Sekreteri Cengiz Meriç, Milas voleybolunu değerlendirerek son dönemlerde Milas’ta voleybol sporunda başarılı çalışmalara imza atıldığını söyledi.

2016 - 2017 Muğla ve Milas Voleybolunu değerlendiren Cengiz Meriç, Muğla voleybolu adına yapılan çalışmaların önemli ve başarılı olduğunu vurgulayarak voleybol ve salon sporlarında Milas’ ta en büyük sıkıntının spor salonlarının yetersiz olduğunu belirtti.

Milas voleybolunda geçmiş dönemlerde okul ve kulüp takımlarının daha fazla olduğunu ve lig maçlarına katıldıklarını dile getiren Cengiz Meriç okullarda özellikle salon sporlarında takım sayılarının her geçen gün azaldığını söyleyerek başarı için öncelikle spor salonları yapımına önem verilmesi gerektiğini vurguladı.

 

Milas Belediyespor ile

voleybol daha fazla

izlenmeye başladı

“Milas’ı ve Muğla’yı profesyonel İkinci ligde temsil eden Milas Belediyespor Büyük Erkekler Voleybol Takımı ile Milas voleybolu başarı çıtasını yükseltti” diyen Cengiz Meriç İkinci ligde şampiyon olan Milas Belediyespor’u kutlayarak Konya’da oynanan yarı final play off karşılaşmalarında başarı dileklerini iletti.

Profesyonel liglerde mücadele eden Milas spor kulüplerinin çoğalması ile Milas’ın ismi ülke içinde çok daha fazla duyurulacaktır diyen Muğla Voleybol Gözlemcisi Cengiz Meriç, Milas’ta voleybol adına yetenekli sporcular ve başarılı antrenörler olduğunu söyledi.

Voleybolda Milas hakemlerinin sayısının istenilen ve beklenilen seviyede olmadığını de vurgulayan Cengiz Meriç genç sporcuların voleybol hakemliği kurslarına katılmalarını istedi.

2017 - 2018 Voleybol sezonunda Milas’ta yeni spor salonlarının devreye girmesiyle hem antrenman adına hem de voleybol ligi maçları adına daha başarılı çalışmalar yapılacağına inandığını söyleyen Cengiz Meriç,  voleybolu çok sevdiğini belirterek sporculuk, hakemlik ve gözlemcilik görevleriyle voleybola hizmet etmekten mutlu olduğunu belirtti.

Milas Radyo Gözlem’e ve Spor Saati’ne Milas salon sporlarına verdiği önem nedeniyle teşekkür eden Voleybol Gözlemcisi ve Muğla Hakem Kurulu Yöneticisi ve Eğitim Sekreteri Cengiz Meriç “Salon sporları ve özellikle de voleybolda Milas’ın yeni sezonda çok daha başarılı çalışmalarla adı duyurulacaktır” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık