Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Dr. Mete Ersoy unutulmadı..

​​​​​​​İlçemizde eğitim ve sağlık alanında kazandırdığı eserlerle tüm Milaslıların gönlünü, sevgisini ve saygısını kazanan, hayırsever Doktor Mete Ersoy, kabri başında dualarla anıldı.

Dr. Mete Ersoy unutulmadı..

TBMM tarafından Üstün Hizmet Ödülü´ne layık görülen, İlçemize, eğitime ve gençlere yapmış olduğu katkılar ile 7’den 70’e herkesin yüreğinde iz bırakan, Milas’ımızın eğitim aşığı hayırsever merhum Dr. Mete Ersoy; vefatının 3.yıl dönümünde İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Türker Yurtsever, Havva Ersoy Anaokulu, Dr. Mete Ersoy İlkokulu, Dr. Mete Ersoy Ortaokulu ve Dr. Mete Ersoy Anadolu Lisesi okul idarecilerinin katılımlarıyla mezarı başında dualarla anıldı.

Eğitim alanında Milas’a merhume annesinin adını taşıyan Havva Ersoy Anaokulu’ndan başlamak üzere, bir ilkokul, bir ortaokul, bir Anadolu Lisesi ve kapalı spor salonu yaptıran, bunlarla birlikte 5’er bin kitaplık iki ayrı kütüphane, birçok okula Atatürk büstü, 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi ve Sabahattin Akyüz Fen Lisesi’ne önemli maddi katkıda bulunan, 2010 yılında Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Onur Ödülü ve Üstün Hizmet Ödülü’ne layık görülen merhum Doktor Mete Ersoy için okul müdürleri dualar ederek, kabrine çiçekler bıraktı.

Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal; “TBMM tarafından Üstün Hizmet Ödülü´ne layık görülen, İlçemize, eğitime ve gençlere yapmış olduğu katkılar ile 7 ‘ den 70’e herkesin yüreğinde iz bırakan, Milas’ımızın eğitim aşığı hayırsever merhum Dr. Mete ERSOY, merhume annesi adına yaptırdığı Havva Ersoy Anaokulunun yanı sıra, Dr. Mete Ersoy İlkokulu, Dr. Mete Ersoy Ortaokulu, Dr. Mete Ersoy Anadolu Lisesi yaptırarak binlerce öğrencinin modern şartlarda eğitim imkânı yakalamasını sağlamış ve her daim yapmış olduğu hayırlar ile yaşayacaktır.

Yaptıklarının hepimize rehber olması dileğiyle; Hayırsever eğitim aşığı Merhum Dr. Mete Ersoy’un vefatının 3. yıldönümünde rahmet, saygı, minnetle anıyoruz” dedi.

Editör: Gülçin Erşen
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis