Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Dr. Mete Ersoy, vefatının 5. yılında anıldı

Milas’a kazandırdığı eğitim kurumlarıyla herkesin gönlünü fetheden hayırsever Dr. Mete Ersoy, vefatının 5. Yılında anıldı.

Dr. Mete Ersoy, vefatının 5. yılında anıldı
  • 28 July 2022, Thursday 16:31

Yaptığı bağışlarla Milas’ın eğitimde atılım yapmasını sağlayan isimlerden biri olan hayırsever Dr. Mete Ersoy, vefatının 5. Yılında mezarı başında anıldı. Havva Ersoy Anaokulu Müdürü Berrin Ankaralı, Dr. Mete Ersoy  İlkokulu Müdürü Jale Kök, Dr. Mete Ersoy Ortaokulu Müdürü İbrahim Türker Yaşoğlu, Dr. Mete Ersoy  Anadolu Lisesi Müdürü Nilüfer Bal, vefatının 5. Yılında Milas Şehir Mezarlığı’nda Dr. Mete Ersoy’un kabrini ziyaret etti.

Ersoy’un vefatının yıldönümü dolayısıyla Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat da bir mesaj yayınladı. Tokat, “Milas’ımıza eğitim ve sağlık alanında çok değerli katkılar sağlayan, ilçemizin önemli isimlerinden merhum hayırsever Doktor Mete Ersoy’u aramızdan ayrılışının yıl dönümünde saygı ve şükranla anıyorum.” dedi.

Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal ise, “TBMM tarafından Üstün Hizmet Ödülü´ne layık görülen, İlçemize, eğitime ve gençlere yapmış olduğu katkılar ile 7 ‘ den 70’e herkesin yüreğinde iz bırakan, Milas’ımızın eğitim aşığı hayırsever merhum Dr. Mete Ersoy, merhume annesi adına yaptırdığı Havva Ersoy Anaokulunun yanı sıra, Dr. Mete Ersoy İlkokulu, Dr. Mete Ersoy Ortaokulu, Dr. Mete Ersoy Anadolu Lisesi yaptırarak binlerce öğrencinin modern şartlarda eğitim imkânı yakalamasını sağlamış ve her daim yapmış olduğu hayırlar ile yaşayacaktır.” İfadelerini kullandı.

Dr. Mete Ersoy, Milas’a okullar yapıldığı dönemde, özellikle Gezi Yazıları ile, gazetemiz ÖNDER’in de yazarları arasında yer almış, değerli bir büyüğümüzdü. Biz de O’nu rahmet ve minnetle anıyoruz.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık