KENT KONSEYİ’NDEN BAŞKAN TOKAT’A ZİYARET

Milas Kent Konseyi Yürütme Kurulu, Kaymakam Böke’den sonra, dün de Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı ziyaret etti.

KENT KONSEYİ’NDEN BAŞKAN TOKAT’A ZİYARET
  • 28 July 2022, Thursday 16:37

Ziyaret esnasında, Konsey Başkanı Serap Türker, engelli, kadın ve gençlik meclislerinin genel kurullarının Eylül ayı içinde yapılacağını belirterek, en son Engelli Meclisi’nin Aşkıdil Akarca Sahnesi’nde toplandığını, ancak engellilerin girişinin yine zor olduğunu, engellilerin rahatça gelebileceği bir toplantı salonunun olmadığını belirterek, buna artık bir care bulunmasını talep  etti.

Başkan Tokat, konuyla ilgili birim amirleriyle görüşerek, daha once denenen ama başarılamayan seçeneklerin tekrar gündeme alınarak, bu işin mutlaka bir türlü çözüme kavuşturulmasını istedi.

Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri, ayrıca, Kaymakam Böke’ye de ilettikleri, yıkılan Kaymakamlık binası alanı ile Atapark’ın bütünleşik bir projeyle kent meydanı haline getirilmesi için proje yarışması açılması talebini, Belediye Başkanı Tokat’la da paylaştı. Başkan Tokat, konuyu kaymakam beyle görüşerek değerlendireceklerini belirtti.

Milas’a dair diğer bazı konularda da yapılan fikir alışverişi sonrasında ziyaret sona ererken, Başkan Tokat, Konsey Yürütme Kurulu’na çalışmalarında başarılar diledi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık