DSP Milas: Adayımız Kılıçdaroğılu..

DSP Genel Merkezi’nin açıkça Cumhur ittifakının adayı Erdoğan’ı destekleyeceğini ve AKP listelerinden seçime gireceklerini açıklaması sonrasında, bir süre önce bu konudaki tavrını Kılıçdaroğlu’ndan yana kullanan DSP Milas İlçe Başkanı Gürsel Doğan yazılı bir açıklama yaparak, genel merkezlerinin tavrını reddettiklerini bildirerek, bizim adayımız Kılıçdaroğlu’dur görüşünü tekrar etti.

DSP Milas: Adayımız Kılıçdaroğılu..
  • 08 April 2023, Saturday 10:59

Gürsel Doğan’ın yazılı açıklaması şöyle:

07 Nisan 2023 tarihli DSP Genel Başkanı Sayın Önder Aksakal’ın yapmış olduğu Cumhur İttifakına destek açıklamaları üzerine Milas örgütü adına görüşlerimiz şu şekildedir;

Kısa süre önce değerli basın emekçilerimize vermiş olduğumuz  “BIRAKMADIK BIRAKMAYACAĞIZ’’ başlıklı demecimizde ne söylemiş isek bugünde arkasında duruyor “TANIMIYOR TANIMAYACAĞIZ’’ diyoruz.

Kurucu önderimiz rahmetle andığımız sayın Bülent Ecevit’in mirası olan demokratik sol hareketin yılmaz, ak güvercinleri olarak Genel Merkezimizin almış olduğu Cumhur ittifakı destek kararını ‘’Tanımıyor Tanımayacağız’’ diyor dün olduğu gibi bugünde Millet İttifakı adayı sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekliyoruz. Bu yaşanan gelişmeler dahilinde onurlu Demokratik Sol Partimizin taban inisiyatifi olarak ‘’Gerçek güvercin harekatını’’ başlatıyoruz. Malumun itirafı gibi bizleri görevden el çektirebilir, yuvalarımızdan uzaklaştırabilir, hatta yok sayabilirsiniz. Kişisel ikballeriniz uğruna dürüstlük timsali Karaoğlan felsefesini hiçe sayabilirsiniz. Her koşulda Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi gaflet, delalet, hatta  ihanet içerisinde bulunabilirsiniz. Bilmelisiniz ki kurucu liderimiz onursal Genel  Başkanımız rahmetle andığımız sayın Bülent Ecevit’in Kıbrıs Barış Harekatında dediği gibi “Emperyalizm ve uşaklarının oyunları yüce Türk Milletinin azmini sınayamaz” doğrusuyla vatan namustur, terk edilemez gerçeğini bugün için harekatımıza ilham kaynağı addediyoruz. Bilmelisiniz ki ulusal kurtuluş savaşımızın yiğit önderi Mustafa Kemal Atatürk’ün Anadolu direnişinde gösterdiği çabayı gösterecek dirayet ve karakter DSP’li üyelerimizde vardır.

Sözlerimizi ‘’Tarih Cesurlardan Yanadır’’ ibaresiyle sonlandırıyor tüm Türkiye’de bulunan gerçek Demokratik Sol Partili yoldaşlarımızı bu onurlu duruşa davet ediyoruz.”

                                                                               

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık