EBA kullanımında Muğla Türkiye birincisi, Milas il birincisi

​​​​​​​Uzaktan eğitim sürecinde Millî Eğitim Bakanlığı’nın eğitimlerini yürüttüğü ve öğretmenler ile öğrenciler tarafından kullanılan Eğitim Bilişim Ağı (EBA) kullanımında Muğla Türkiye birincisi olurken, 13 ilçe arasında sıralamasında Milas ilk sırada yer aldı.

EBA kullanımında Muğla Türkiye birincisi,  Milas il birincisi
  • 15 December 2020, Tuesday 12:53

İl birinciliği sonrasında açıklamada bulunan Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal; “Koronavirüs salgını nedeniyle eğitimlerine evinde devam eden öğrenciler Millî Eğitim Bakanlığımızın Eğitim Bilişim Ağı’nı (EBA) aktif olarak kullanarak derslerini takip etmektedirler. İlçemizde kırsal mahallerin çoğunlukta olması ve bazı mahallelerde altyapı eksikliklerinin bulunmasına karşın % 86 aktif katılım oranıyla Muğla’da il birincisi olmanın gururunu yaşamaktayız.

Eğitim Bilişim Ağını aktif olarak kullanamayan % 14 oranındaki öğrencilerimizin de katılım sağlaması için gerekli çalışmalar başlatılmıştır. İl birincisi olarak başarı bayrağını dalgalandıran ve bu mutlu tablonun mimarı olan tüm eğitim çalışanlarımıza teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık