Eczacılar 16 Ekim’de meydanlarda!..

Eczacılar da sonunda harekete geçti. ‘İlaç yokluklarına Eczacıların yok sayılmasına, ilaç fiyat farklarına, eczanelerdeki ekonomik çıkmaza, kontrolsüz açılan fakültelere’ karşı, eczacılar, 16 Ekim’de Ankara’da miting yapmaya hazırlanıyorlar.

Eczacılar 16 Ekim’de meydanlarda!..
  • 27 September 2022, Tuesday 14:01

Muğla Eczacı Odası’ndan konuyla ilgili yayınlanan çağrıda şunlar belirtildi:

“16 EKİM'de MEYDANLARDAYIZ....

16 Ekim 2022 tarihinde, Ankara'da tüm meslektaşlarımız ve çalışanlarımız ile birlikte

BÜYÜK ECZACI MİTİNGİNDEYİZ..

23 Eylül 2022 Cuma günü Ankara’da Türk Eczacıları Birliği çatısı altında 54 Eczacı Odası olarak 4. Başkanlar Kurulu toplantısı gerçekleştirildi. 32. Bölge Muğla Eczacı Odası Başkanı Ecz. K. Serkan Tekin'in de katıldığı Ankara'daki toplantıda, 16 Ekim 2022 tarihinde eylem kararı çıktı.

Başkan Tekin “Tek ses ve güçlü bir iradeyle, eczacılık mesleğinin geleceğini kurtarmak için, öncelikle miting ve sonrasında eczanelerimizi kapatma da dahil "Eylemlilik Süreci" ni planlıyoruz, Ankara’da Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti ve 54 Eczacı Odası ile birlikte 16 Ekim 2022 tarihinde BÜYÜK ECZACI MİTİNGİ kararı çıkmıştır. Çıktığımız bu yolun mesleğimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Biz de 32. Bölge Muğla Eczacı Odası ve üyeleri olarak Birliğimizin yanında olduğumuzu herkese anımsatıyor ve 16 Ekim’de odamıza bağlı üyelerimiz ve çalışanlarımızla birlikte Ankara’da mitingde olacağımızı kamuya bildiriyoruz. Tüm üyelerimiz ve çalışanlarımızın bizlere destek vermesini ve gerçekleşecek mitingimize katılımı için çağrıda bulunuyorum.

İlaç Yokluklarına, Eczacıların Yok Sayılmasına, İlaç Fiyat Farklarına, Eczanelerdeki Ekonomik Çıkmaza, Kamu Eczanelerinin Hak Kayıplarına, Kontrolsüz Açılan Fakültelere ARTIK DUR diyoruz.

HEP BİRLİKTE HEP BİRLİKLE …….”.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık