Efe Milas Spor Taekwan’do Kulübü’nde çalışmalar hız kazandı

Muğla Mahalli Ligi’nin en eski kulüplerinden biri olan  Efe Milasspor Kulübü Derneği Taekwando branşında  çalışmalarına  aralıksız devam ediyor.

Efe Milas Spor Taekwan’do  Kulübü’nde çalışmalar hız kazandı
  • 12 January 2022, Wednesday 9:43

Türkiye’nin tanınmış Taekwando hocalarından  siyah kuşak sahibi  Mehmet Gözüküçük’ün başkanlığını ve hocalığını yaptığı Efe Milasspor Taekwando  Kulübü, bugüne kadar Türkiye ve bir çok yabancı ülkelerde katıldığı yarışmalarda  sayısız  başarılara imza atarak  ismini yurt dışına taşıdı.

Türkiye’de elde ettiği başarılarla ün salan Efe Milasspor Kulübü Derneği Başkanı ve kulübün Hocası Mehmet Gözüküçük, “Türk Taekwando branşına sayısız  sporcular kazandırdım. Zamanında  bizler imkansızlıklardan dolayı donanımlı hocalarla pek çalışmadık.  Çalıştığımız salonlar da bugünkü gibi donanımlı değildi. Dünyada Taekwando  sporu  son yıllarda ivme kazandı. Bugün dünyanın her yerinde Taekwando  branşının yarışmaları yapılıyor. Türkiye’de de Taekwando branşına ilgi çığ gibi büyümektedir. An itibariyle  salonumuzda  kızlı-erkekli 50 sporcu ile çalışıyoruz.  Önümüzdeki ay düzenlenecek olan Taekwando yarışmaları için çalışmalarımız   salonumuzda devam etmektedir. Çalışmalarımızı ebeveynler de yerinde takip etmektedirler” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık