Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Egemen Urhan Yatağanspor'da

2020-2021 Futbol Sezonu BAL ve Amatör Küme Liglerininin başlama tarihi Mart ayı sonu olarak belirlendi.

Egemen Urhan Yatağanspor'da
  • 28 January 2021, Thursday 10:08

Futbol Federasyonu  Amatör İşler Kurulu,15 Ocak tarihinde yaptığı son toplantı sonrasında bir açıklama yapmış ve spor kulüplerine, transfer işlerinize 15 Şubat'tan sonra başlayın demişti...

Futbol Federasyonundan belirtilen bu açıklama sonrasında BAL ve Süper Amatör Küme Ligi’nde mücadele edecek futbol kulüpleri, ilk olarak takımlarını yönetecek Teknik Sorumlularını bulmak için düğmeye bastılar.

Egemen Urhan Yatağanspor'da

1982 Muğla doğumlu tecrübeli çalıştırıcı Egemen Urhan, 2020 sezonunda görev yaptığı BAL Ligi takımı Yatağanspor ile 2020-2021 sezonu için yeniden anlaştı.

Teknik Sorumluluk görevine Muğlaspor'da adım atan Egemen Urhan, çalıştırıcılık kariyerinde çeşitli futbol takımlarında çalıştı.

Aydın 1923, Turgutreis Belediyespor, Muğlaspor, Ortaca Belediyespor, Fethiyespor, Bağcılarspor, Tokatspor, Batmanspor, Didimspor, Karşıyakaspor futbol kulüplerinde çalışan Egemen Urhan, 4 kez Muğlaspor'da görev yaptı. Geçtiğimiz günler içersinde Yatağanspor Kulübüne imza atan Egemen Urhan sosyol medya yoluyla yaptığı açıklamada, BAL Liginde Yatağanspor ile yeniden birlikte olmaktan mutlu olduğunu vurguladı.

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz'e, Yatağanspor Kulüp Başkanı Mustafa Yeniadım'a ve kulüp yöneticilerine teşekkür ettiğini belirten Egemen Urhan, transfer çalışmalarına da başladı.

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis