Güç birliğine güç vermeye devam dediler

Milas Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası tarafından başlatılan ve yerel esnafın güç birliğini oluşturan güç birliği destek kampanyasına Milas esnafından katılımlar artarak devam ediyor.

Güç birliğine güç vermeye devam dediler
  • 28 January 2021, Thursday 9:53

Milas Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Özay Sabancı’nın kentteki yerel esnafları güç birliğinde birbirine destek olmak amacıyla başlattığı kampanyaya destek büyüyerek artıyor. Bu kapsamda hafta içinde ‘ben de varım’ diyen MK Milas Dental Özel Sağlık Medikal Ltd. Şti yüzde 25, Deniz Konfeksiyon Tuncay Deniz yüzde 30, Weltew Hüray Mobilya bütün mağazalarında yüzde 12 ve Üstekler Şafak Gelinlik Fikret Üstek gelinlik ve perdede yüzde 15 indirim yapmak için protokol imzaladı.

Türkiye Bakkallar ve Bayiler Esnaf ve Sanatkârları Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Milas Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Özay Sabancı “Milaslı esnafımızın kenetlenerek güç birliği oluşturması adına başlattığımız kampanyamız olumlu ve büyüyerek aldığı desteklerle amacına ulaşmaya başlaması bizleri çok memnun etti. Daha önce 4 önemli işyerimiz ile başlattığımız destek kampanyasına yine 4 farklı firmamız daha ben de varım diyerek sayıyı arttırdı. Özellikle birçok kalemde önemli destekler veren işletmelerimize şimdiden teşekkür ederim” dedi.

Kampanya kapsamında vatandaşlar yerel esnaftan yaptıkları 100 TL ve üzeri alışveriş fişleri ile başvuru yaptıkları bu işletmelerin kampanyaya verdikleri destek oranında faydalanabilecekler.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık