Ege’nin şampiyonları Milas Gençlikspor için güreşti

İlçemizdeki amatör spor kulüplerinden Milas Gençlikspor Kulübü yararına, bünyesinde spor yapan yüzlerce genç sporcuya daha iyi olanaklar sağlayabilmek için düzenlenen boğa güreşleri, geçen hafta sonuna damgasını vurdu.

 Ege’nin şampiyonları Milas Gençlikspor için güreşti

7 Temmuz Pazar günü Milas Arena Sahasında yapılan Boğa Güreşlerine 100’e yakın Ege Bölgesinin namlı boğaları katıldı. Sabah 09.00’da başlayan güreşler akşam saat 19.00’a kadar sürdü. Güreşlerin son bölümlerine Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Başkan Yardımcısı Mehmet Çayırlı ve bazı Milas Belediyesi Meclis Üyeleri de katıldı.

Milas Gençlikspor Kulübü adına düzenlenen Boğa Güreşlerinin kazanan boğalarının sahiplerine kupalarını Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat verirken, yaptığı konuşmasında Yörük Kültürünün bir geleneği olan Boğa Güreşlerinin düzenlenmesinde katkısı olan ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Boğalar seyretti sahipleri güreşti!..

Milas Arena Sahasında yapılan Boğa güreşlerinin bir bölümünde sahada boğalar yerine sahipleri dövüşmeye başladılar. Boğaları saha içersinde güreşmelerini sağlayan boğalardan sorumlu olanlar, boğaların güreşini aratmayacak sahneler sergilediler.

Sıcağa rağmen katılım yoğun oldu…

7 Temmuz Pazar günü havanın çok sıcak olmasına rağmen Milaslılar, boğa güreşlerini izlemek için Milas Arena’yı gelerek gün boyu güreşleri izlediler. Mangal keyfini de ihmal etmeden güreşleri izleyen Milaslılar, renkli görüntüler oluşturdular.

Rakipsiz Boğa Raskov…

Pazar günü Milas Arena’da yapılan güreşler kimi zaman izleyicileri heyecanlandırırken,  rakibini yenen Raskov isimli boğa, güreşlerin en beğenilen boğası oldu.

Bencik Ailesi adına güreşlere katılan Raskov rakibini yenerek sahibine kupa kazandırdı.

Teşekkür Etti…

Milas Gençlikspor Kulübü Başkanı Ersin Köksal, gerçekleşen etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, güreşlerin son derce güzel ve zevki geçtiğini söyledi. Boğaların saha içersindeki heyecanlı güreşlerini izlemeye gelen tüm Milaslılara teşekkür eden Başkan Köksal, güreşlerden elde edilecek gelirin Milas Gençlikspor Kulübü’nde spor yapan yıldız ve genç sporcuların en iyi şartlarda spor yapmalarına harcanacağını belirterek; “Milas Gençlikspor Kulübü olarak Milas gençliğine ve spora hizmetimize devam edeceğiz” dedi.

 

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık