Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Eğitim gönüllüsü Mete Ersoy, mezarı başında anıldı

Eğitim ve sağlık alanında ilçemize yaptığı katkılarla tüm Milaslıların gönlünde taht kuran Merhum Dr. Mete Ersoy, vefatının 2’nci yılında mezarı başında anıldı.

Eğitim gönüllüsü Mete Ersoy, mezarı başında anıldı

Hayırsever Dr. Mete Ersoy, aramızdan ayrılışının 2’nci yılında Dr. Mete Ersoy Ortaokulu Müdürü İbrahim Türker Yaşoğlu, Havva Ersoy Anaokulu Müdürü Berrin Ankaralı ve Mehmet Akif Ersoy Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü İsmail Özer tarafından kabri başında ziyaret edilerek bir kez daha anıldı.

“Bizler onu unutmayacağız”

Milas eğitim camiasına yaptığı yatırımlar için minnettar olduklarını vurgulayan okul müdürleri, 28 Temmuz 2017 tarihinde yaşamını yitiren hayırsever Doktor Mete Ersoy’un, eğitim camiası için yaptıklarına minnettar olduklarını belirttiler.

2’nci sene-i devriyesinde mezarı başında anılan Dr. Mete Ersoy, eğitim alanında; Milas’a merhume annesinin adını taşıyan Havva Ersoy Anaokulu’ndan başlamak üzere, bir ilkokul, bir ortaokul, bir Anadolu Lisesi ve kapalı spor salonu, bunların yanı sıra 5’er bin kitaplık iki ayrı kütüphane, birçok okula Atatürk büstü, 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi ve Sabahattin Akyüz Fen Lisesi’ne önemli maddi katkıda bulundu.

2010 yılında Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Onur Ödülü ve Üstün Hizmet Ödülü’ne layık görülen merhum Doktor Mete Ersoy, 28 Temmuz 2017’de aramızdan ayrılarak ebediyete intikal etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık