Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Ekinambarı İlkokulu’nun minik öğrencilerinin karne heyecanı

2020-2021 Eğitim ve Öğretim sezonun geçtiğimiz hafta içersinde tamamlanmasıyla ilk ve ortaokullardaki öğrencilerin karneleri de verildi. Milas Ekinambarı Mahalle İlkokulu’nun minik öğrencileri  2 Temmuz Cuma günü karnelerini alarak yaz tatiline çıktılar.

Ekinambarı İlkokulu’nun minik öğrencilerinin karne heyecanı

Ekinambarı Mahalle İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Barış Ülkü ve okulun ana sınıfı ile sınıf öğretmeninin büyük çabaları ile hazırlanan karne dağıtımı ve kep atma töreni renkli görüntülere sahne oldu.  Törene öğrencilerin aileleri ve farklı meslek grubundan isimler katıldı. Minik öğrencilere karnelerini dağıtarak, öğrencilerin heyecanlarına sevinçlerine ortak oldular.

2 Temmuz Cuma günü yapılan Ekinambarı Mahallesi İlkokulu karne dağıtım töreninde Ekinambarı İlkokulu’ndan mezun olan farklı meslek türüne mensup isimler karne töreninde mesleklerini küçük öğrencilere tanıtarak, “Hangi işi yaparsanız yapın yeter ki severek ve isteyerek azimle yapın” dediler.

Gazeteci, doktor, asker, sanatçı, mali müşavir, futbolcu, öğretmen gibi mesleklerin zorluklarını ve kolaylıklarını minik öğrencilerle paylaşan isimler öğrencilerin karnelerini de vererek onlara yaşamlarında başarı dileklerini ilettiler.

Düzenlenen karne dağıtımı sonrasında okuldan mezun olan öğrenciler keplerini havaya atarak sevinçlerini törene katılanlarla birlikte yaşadı.

Törende sahne alan ve her sene sonu okulun etkinliklerine hiçbir ücret talep etmeden çocukların mutlu gününde onların yanında olup onları sevindiren Yalnız Palyoça Bülent Aydoğan’ın müzikli gösterisiyle eğlenen çocuklar, tören sonunda aileleriyle birlikte fotoğraflar çektirdiler.

Karne dağıtım töreniyle ilgili olarak gazetemize bir açıklama yapan Ekinambarı Mahalle İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Barış Ülkü, karne dağıtım törenine minik öğrencilerimizin yanlarında olarak onların mutluluklarını paylaşan herkese teşekkür ettiğini belirterek, “Okulumuzdan mezun olan öğrencilerimize yeni eğitim hayatlarında ve yaşamlarında başarılar diliyorum” dedi.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık