Elli Yıllık Bitmeyen Sevda Klip Oldu

Emekli olduktan sonra Didim'de yaşamlarını sürdüren 49 yıllık birlikteliğin mimarları "Bitmeyen Sevda" nın kahramanları Nebahat Teyze ve Nurettin Amca’nın 49 sene önce başlayan muhabbetlerinin sırrı, sevginin hakim olduğu bir dil.

Elli Yıllık Bitmeyen Sevda Klip Oldu
  • 17 February 2021, Wednesday 9:06

DİDİMA HABER
"Sevgi her dilde aynı. Yeterki ona saygı duy" diyen Nebahat- Nurettin çifti, "Birbirimize olan sevdamız her geçen gün artarak devam etti. Bunun tek nedeni birbirimize duyduğumuz saygı" diyen mutlu çiftin Sevgililer gününde, Didim'e olan Sevdalarını da katarak, güzel bir gün geçirten Didim Belediyesi, Bitmeyen Sevdanın kahramanlarını Didim'in eşsiz güzelliği ile birleştirerek, çekimlerini yaptığı videolarla ölümsüzleştirdi.

Belediye Başkanı A. Deniz Atabay " Didim'imizin güzel yürekli insanları, birlerine olan sevgilerinin büyüklüğü ile bilinen Nebahat Ablamız ve Nurettin Ağabeyimiz ile sevdalarını konuştuk. Onların birbirlerine olan saygı ve sevgilerini, Didim'in güzellikleri ile birleştirerek kendilerine ve Didimlilere Sevgililer Günü'nde armağan ettik. Kendilerine 'Bitmeyen Sevda'larını yaşayacakları sağlıklı uzun ömürler diliyorum, Sevgililer Gününüz Kutlu Olsun." dedi.

 

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık