Emek Partisi’nden Başkan Tokat’a ziyaret

​​​​​​​Emek Partisi (EMEP) heyeti Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat’a ziyaret gerçekleştirdi.

Emek Partisi’nden Başkan Tokat’a ziyaret
  • 18 August 2021, Wednesday 10:32

İlçemizde meydana gelen yangınlar nedeniyle Emek Partisi Genel Başkanı Ercüment Akdeniz, Muğla İl Başkanı Nuri Alikoç, Bodrum İlçe Başkanı Uğurcan Çakar ve yönetim kurulu üyeleri Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat’a geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette ilçemizde meydana gelen yangınlar, söndürme çalışmaları ve yangınların söndürülmesinin ardından yaraların sarılması adına gerçekleşen çalışmalar hakkında bilgilendirmeler yapan Başkan Tokat, Emek Partisi Genel Başkanı Ercüment Akdeniz ve beraberindeki heyete gerçekleştirmiş oldukları ziyaret için teşekkür etti.

Başkan Tokat’ın ardından söz alan Emek Partisi Genel Başkanı Ercüment Akdeniz nazik kabulü için Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat’a teşekkür ederek, “Ormanlarımız, ciğerlerimiz yandı. Bir daha böyle bir felaketin yaşanmamasını diliyorum. Yangın anındaki bilgilendirmeleriniz ve çabalarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Tüm Milas halkına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” dedi.

Emek Partisi heyeti, daha sonra Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’a da bir ziyaret gerçekleştirdikten sonra, Gökbel köyünü ziyaret ederek, yanan yerleri gördü, vatandaşlarla görüş alışverişinde bulundu. Daha sonra Akbelen ormanında nöbet tutan İkizköy Çevre Komitesi’ni direniş alanında ziyaret eden EMEP heyeti, Yatağan Termik Santrali işçileri ile yapacakları buluşma için alandan ayrıldı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık