Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Emekliler 28 Haziran Pazartesi günü şehir parkında buluşuyor..

Emekli aylıklarına zam yapılacak Temmuz ayı yaklaşırken, emekliler seslerini duyurmak için yine meydanlara iniyor. Tüm Emekli Sen, 28 Haziran günü tüm Türkiye’de olduğu gibi Milas’ta da seslerini bir kez daha duyurmak için toplanıyor. Tüm Emekli Sen’den konuyla ilgili yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi:

Emekliler 28 Haziran Pazartesi günü şehir parkında buluşuyor..
  • 24 June 2021, Thursday 10:56

“Emeklilere insanca ve onurlu bir yaşam için 28 haziran pazartesi  günü Milas şehir parkında buluşuyoruz.

Emekli aylıklarına temmuz ayında yapılacak maaş zammı ve diğer sorunlarımızla  ilgili taleplerimizi duyurmak amacıyla sendikamız genel merkezi tarafından ülke genelinde örgütlü olduğumuz tüm şube ve temsilciliklerimizde 28 haziran 2021 günü eş zamanlı basın açıklaması  kararı alınmıştır.

Yıllık enflasyonu yüzde 17 olarak belirleyenlere gerçek enflasyonu görmek için  pazara markete bakkala gitmelerini öneriyoruz. elektrik , gaz , ulaşım , kira  temel gıdadaki artışlar yüzde yüzün üzerinde.ve hala bizlere yılda iki kez komik artışlar  verilmekte.

Biz emekliler , bu ülkenin kalkınması için gençliğimizi enerjimizi verdik.

Kimseden fitre sadaka istemiyoruz, insanca yaşayabilmek için hakkımız olanı istiyoruz.

Tüm emekliler sendikası genel merkezinin aldığı karar gereğince Temmuz 2021’de yapılacak maaş zamlarının, TÜİK’in  açıkladığı uyduruk rakamlara  göre  değil, gerçekleşen  enflasyon üzerinden ve  emeklilere insanca yaşama  imkanı verecek bir seviyede  açıklanmasını talep edeceğiz.

Milas  tüm emekli sen temsilciliği olarak 28 Haziran  2021 Pazartesi günü emeklilerin, haklı ekonomik, sosyal ve  demokratik  talepleriyle  ilgili alanda basın açıklaması yapacağız.”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis