Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

EMNİYET KEMERİ SİMÜLASYON ARACI MİLAS’TA

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü, sürücü ve yolcuları herhangi bir kaza anında hayatta tutan emniyet kemeri kullanımı konusunda bilinç oluşturulması amacıyla Emniyet Kemeri Simülasyon Aracı ile Milas Atapark’ta bilgilendirme yapıyor.. Simülasyonu kullanan vatandaşlar, kaza anını simülasyonda yaşayarak deneyim sahibi olabiliyor.

EMNİYET KEMERİ SİMÜLASYON ARACI MİLAS’TA
  • 18 September 2019, Wednesday 15:47

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü, emniyet kemeri kullanımının önemine dikkat çekmek ve bu konuda toplumda bilinç oluşturulması amacıyla il genelinde Emniyet Kemeri Simülasyon Aracı ile bilgilendirme yapıyor. Bodrum ilçesindeki faaliyeti tamamlayan araç dün Milas’a geldi ve bu gün de Atapark’ta simülasyonlara devam edilecek.

Emniyet kemeri kullanmayan araç sürücülerinin ve yolcularının karıştığı trafik kazalarında meydana gelebilecek olan riskler konusunda uyarılarda bulunacak olan Emniyet Kemeri Simülasyon Aracı eğitmenleri, burada vatandaşlara simülasyonla kaza anında emniyet kemeri kullanımının önemini aktaracak.

İzmir Trafik Şube Müdürlüğü’nden gönderilen Emniyet Kemeri Simülasyon Aracı, Milas’taki eğitim faaliyetinin ardından 20 Eylül tarihinde Muğla, 23 Eylül’de Marmaris, 24 Eylül’de Ortaca ve 25 Eylül’de Fethiye’de eğitim verecek.

 

Editör: Gülçin Erşen
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis