En renkli bayram Milas’ta kutlanacak

Birinci Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı ve Türk halkının egemenliğinin ilan edildiği 23 Nisan’da, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Milas’ta da coşkuyla kutlanacak. Sabah saatlerinde icra edilen resmi törenin ardından Milas’ta birbirinden renkli etkinlikler düzenlenecek. Milas halkı, ulusal egemenliğimizin sembolü Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının yıldönümünü ve bu günü bir bayram olarak çocuklara hediye eden Ata’sını yad edecek.

En renkli bayram Milas’ta kutlanacak

Milas’ta ilk resmi tören; saat 9.30’da Atapark Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başlayacak. Daha sonra ise saat 10.00’da Dr. Mete Ersoy İlkokulu öğrenci ve öğretmenlerinin icra edeceği tören ile devam edecek.

Milas Belediyesi tarafından yapılan etkinliklerde ise; Atapark Meydanı’nda animasyon ekibinin gösterileriyle başlayacak kutlamalar, Milas Belediyesi’nin yayını olan 23 Nisan Çocuk Dergisi Dağıtımı ve Pamuk Şekeri dağıtımı ile sürdürülecek.

MİŞTİ Çocuk Tiyatrosu ekibi tarafından sahnelenecek gösteriyle devam edecek kutlama etkinliklerinin finalinde, Milas’ın sevilen, başarılı müzik ekibi Grup Pusula 19.00-21.00 saatleri arasında sahneye çıkacak.

Kutlamalar başladı

Milas Havva Ersoy Anaokulu öğrencileri de, bayramlarını kutlamaya başladı. Minik öğrenciler, sabah saatlerinde öğretmenleri ile birlikte şarkılar eşliğinde yürüyüş yaptı. Milas sokaklarında dolaşan minikler renkli görüntüler oluşturdu.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık