‘Enerji Verimliliği Projeleri’ tanıtılıp bilgilendirmeler yapılacak

ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

‘Enerji Verimliliği Projeleri’ tanıtılıp bilgilendirmeler yapılacak

Güney Ege Kalkınma Ajansı’nın (GEKA), enerji verimliliği konusunda destek verdiği ve ülkemizde enerji verimliliği alanında örnek oluşturan projelerin tanıtımı için bilgilendirme toplantısı düzenleyeceği bildirildi.

GEKA’nın faaliyet alanındaki tüm illerde sırayla gerçekleştireceği ve tüm paydaşların konuyla ilgili olarak bilgilendirileceği toplantıların ilki, Muğla’da bugün, Menteşe İskender Alper Kültür Merkezi’nde saat 13:30’da başlayacak.

Muğla Valisi ve GEKA Yönetim Kurulu Başkanı Amir Çiçek, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve MUTSO Başkanı Bülent Karakuş ile GEKA Yönetim Kurulu üyelerinin yanısıra Muğla’daki kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşları ile sanayi alanındaki özel sektör temsilcilerinin de katılayacakları toplantıda, GEKA’nın destek verdiği ve enerji verimliliği konusunda ülkemizde örnek oluşturan projelerin tanıtımı yapılacak.

Programda

Programda, Muğla Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Aylin Giray, 2014 yılı Doğrudan Faaliyet Desteği kapsamında yürütülen “Muğla’nın İklim Değişikliği ve Sürdürülebilir Enerji Eylem Planı”; Enerji Verimliliği Derneği Denizli Şubesi Temsilcisi Mustafa A. Güner ise, “Denizli İli Sanayide Enerji Verimliliği Potansiyeli Taraması Araştırması” projeleri hakkında sunumlar yaparken,

TurSEFF Banka İşleri Müdürü Seyran Hatipoğlu, “Türkiye Sürdürülebilir Enerji Finansman Programı” ve GEKA Muğla Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Mehmet Yasin Kartal da “Enerji Verimliliği kapsamındaki destekler” hakkında bilgilendirmelerde bulunacaklar.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık