Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Engelli eğitimi yapan okuldan güzel hareketler..

​​​​​​​İlçemiz Menteş Mahallesi’ndeki “Milas Remzi Ozan Metmet Kadıoğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu”, pandemi nedeniyle kapalı olan okulun öğrencileri ve mezunlarına, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı çerçevesinde, bir dizi etkinlik düzenledi.

Engelli eğitimi yapan okuldan güzel hareketler..

Müdür Yardımcısı Serap Akar, “Pandemi sürecinde okul olmadığı için engelli öğrencilerimiz evlerinde cok sıkıldılar. Okulumuzdaki tüm öğretmenler okuyan ve mezun olan öğrencilerimizi ziyaret ettik. Hediyeler verdik” dedi. Ziyaretler sırasında öğrenciler, elleriyle kalp işareti yaparak tüm Milas’a sevgilerini gösterdiler.

Pandemi sürecinde okula gelemeyen öğrencileri, çeşitli vesilelerle ziyaret ederek yalnız bırakmadıklarını belirten okul öğretmenleri, yine öğrencileri ziyaret ederek, Milas Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü’nün verdiği bayraklar ve Zabıta Müdürlüğü’nün verdiği maskeleri öğrencilere dağıttılar.

Okul yönetimi ve öğretmenler, son olarak da, Ramazan ayı boyunca, okullarının kurucuları Remzi Ozan, Şemsi Ozan ve Mehmet Kadıoğlu’nun temin ettikleri ramazan kolilerini, hem okuldan mezun olmuş olan, hem de halen okuyan öğrencileri evlerinde ziyaret ederek, dağıttılar. Yardım faaliyeti,okul müdür yardımcısı Serap Akar ve Seramik Öğretmeni Nilüfer Kut Şen tarafından organize edildi  ve hem öğrenciler, hem de mezun olmuş olan öğrencilere, bu süreçte unutulmadıkları vurgulanmaya çalışıldı.

Editör: Gülçin Erşen
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis