Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Engelli park yerine hatalı park eden sürücülere ceza kesiliyor

​​​​​​​Milas İlçe Emniyet  Müdürlüğüne bağlı Trafik Denetleme Büro Amirliği, engelli vatandaslarımıza yönelik çalışma baslattı.

Engelli park yerine hatalı park eden sürücülere ceza kesiliyor
  • 21 April 2021, Wednesday 10:10

Yürütülen çalışma kapsamında Trafik Denetleme Büro Amirliği ekiplerince, engelli vatandaşlarımız  için ayrılmış, tabela ve işaretler ile belirtilen alanlara hatalı park eden sürücülere ve araçlara ceza kesildi.

Milas İlçe merkezinde sokak ve caddelerde engelli vatandaşlarımız  için ayrılan yerlere araçlarını park eden araç sürücülerine cezai işlem uygulandıktan sonra araç sürücülerine telefonla ulaşılarak araçların kaldırılması sağlandı. Sahiplerine ulaşılamayan araçlar ise çekici yardımı ile yeddi emin otoparkına çekildi.

Edinilen bilgilere göre hem engelli park alanına, hemde park alanı dışında kalan kaldırım, yol kenarı ve kavşak içi gibi yerlere yapılan hatalı parkların denetimlerinin artarak devam edecek. Engelli araç park yerlerine usulsüz park eden araç ve sürücüleri için 112 acil çağrı hattına vatandaşlarca ihbar bırakılabileceği de bildirildi.

Engelli araç sürücüleri de ekipler tarafından uyarılarak, araçlarını park ettikleri zaman, Engelli kartlarını aracın görünür bir yerine koymaları istendi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis