Engelliye verdikleri yürüteci geri almışlar

Sabahattin Akışlı isimli vatandaş, bugün gazetemize gelerek, Türkiye Sakatlar Derneği Milas Temsilciliği’nin, Kurban Bayramında kendisine verdikleri yürüteci geri istediklerini ve aldıklarını bildirerek, “bu ne biçim Sakatlar Derneği, bu nasıl bir anlayış?” diye serzenişte bulundu.

Engelliye verdikleri yürüteci geri almışlar
  • 09 September 2022, Friday 16:27

Kurban Bayramı’nda, basında da yer alan habere göre, Türkiye Sakatlar Derneği Milas Temsilcisi Hüsnü Tevşi ve arkadaşları, Kurban Bayramı nedeniyle üç sakat vatandaşımıza çeşitli engelli araçları vermişler. Biri de, 72 yaşındaki Sabahattin Akışlı. İki yıl kadar önce geçirdiği trafik kazası sonrası, ayağında yara olan Akışlı, ancak bastonla ve zorla yürüyebiliyor. Sabahattin Akışlı’ya bir yürüteç hediye edilmiş.

Sabahattin Akışlı’nın ifadesine göre, bu yürüteç geçtiğimiz günlerde Dernek Temsilcisi Hüsnü Tevşi tarafından geri istenmiş ve alınmış. Gerekçesi olarak ise, Sabahattin’in dernek binasına gelmemesi söylenmiş.

Belki başka şeyler de vardır, bilemeyiz. “Ne oldu” diye Hüsnü Tevşi’ye de sormadık. Ne olursa olsun, bir sakata verilen ve onun hayatını kolaylaştıran araç geri alınamaz, alınmamalı. Bu anlayıştan yola çıkarak, Sabahattin Akışlı’nın bu mağduriyetini paylaşıyoruz.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık