Ergin Spor U16 takımı bu haftayı bay geçirecek

​​​​​​​Temmuz ayı başında hiçbir takımda forma giymeyen sıfır lisanslı futbolcularıyla Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda çalışmalar yaparak Muğla Mahalli U16 Ligi’ne hazırlanan Milas Ergin Spor U16 takımı hafta sonunu maçı olmadığı için haftayı bay geçirecek.

Ergin Spor U16 takımı bu haftayı bay geçirecek
  • 23 December 2022, Friday 9:59

Konu ile ilgili görüşlerini aldığımız Milas Ergin Spor Kulübü Kaleci Antrenörü Nazmi Yükselen, gazetemize şunları söyledi;

“Milas Ergin Spor Kulübü’nde 2 aydan beri görev yapıyorum alt yapı olarak U18 takımıyla birlikte 44 sporcumuz bulunmaktadır. Haftanın Pazartesi ve Salı günleri akşamları Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda çalışmalarımız devam ediyor. Yeni kurulan ekip olarak bu sezon başarılı olmak için çalışmalarımıza disiplin içerisinde devam ediyoruz. Herkes takdir eder ki yeni kurulan bir ekipten ilk sezonda büyük başarı beklemek hayal olur. Yeni kurulan ekibimizde bu sezon elimizden geleni yapacağız. Bizim beklentimiz önümüzdeki sezonlarda katılacağımız kategorilerde başarılı olmak için yaz boyu sıkı çalışarak başarılı olmak istiyoruz. Bu sezon çocuklarını Ergin Spor forması giydiren aile bireylerine teşekkür ediyoruz.”

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık