Erginspor U16 ve U18 takımları yenişemediler

​​​​​​​3 yıl aradan sonra Muğla mahalli ligine yeni sezonda U16, U18 takımlarıyla katılacak olan Milas Ergin Spor Kulübü’nde çalışmalar Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda takımın teknik direktörü Oğuz Yetkin nezaretinde devam ediyor.

Erginspor U16 ve U18 takımları yenişemediler
  • 08 September 2022, Thursday 10:31

3 aydan beri takımın başında, Muğla futbolunun genç teknik adamı Oğuz Yetkin hoca haftanın 5 günü sürdürdüğü çalışmalar hakkında takımını değerlendirdi:

“3 aydan beri çalışmalarımıza Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda, haftanın 5 günü devam ediyoruz. 2022-2023 sezonunda Muğla mahalli ligine U16-U18 ligine 2 takımla katılacağız. Önümüzdeki ay başlayacak olan Mahalli U16 ligine bugüne değin hiçbir takımda lisansı olmayan, futbola benimle başlayan sporcuları sıfır lisans yaparak başlayacağız. Geçtiğimiz gün Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda yapılan U16, U18 hazırlık müsabakasında müsabaka Fesli ve Cihan’ın golleriyle 1-1 sona erdi.

U16 takımında yer alacak olan sporcular, bugüne kadar okul takımları hariç hiçbir takımda yer almamış sporculardan oluşmaktadır.

Herkes yaz döneminde denizlere giderek eğlenirken benim sporcularım aşırı sıcak havada çalışmalarını benimle sürdürdüler.

Sporcularımın 3 aylık performanslarından çok memnunum, disiplinli iyi bir kadro ile spor severlerin karşısına çıkacağız. U16 liginde yer alacak olan bütün takımlarımıza başarılar diliyoruz.”

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık