Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Sağlıklı yaşam için her gün koşuyorlar

​​​​​​​Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda her akşam antrenman yapan sporcuların yanında atletizm pistinde koşan ve yürüyen, her gün sayıları artan sporcular, Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’na renk katıyorlar. Aynı zamanda ilçemizin tanınmış simalarından Milas Gençlik Merkezi Müdürü Aşkın Binbir, eczacı Kemal Fındıkçıoğlu, Milas Belediyesi din görevlisi Üzeyir Gönül, emekli din görevlisi Oktay Açıcı, Muhammet Çetin ve Esnaf Fahrettin Yanık her akşam Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda buluşarak sağlıklı yaşam ve hareket için koşuyorlar.

Sağlıklı yaşam için her gün koşuyorlar
  • 08 September 2022, Thursday 10:22

Her gün Metin Özcan Stadyumu’nda koşu yaparak sağlıklı kalmak isteyen grup adına konuşan Milas Gençlik Merkezi Müdürü Aşkın Binbir yaklaşık 4 yıl önce stadyumda yürümeye başladığını, daha sonra koşu yapmaya başladığını, an itibariyle her gün sahada 20 tur attığını ve kendisini çok zinde hissettiğini söyledi.

Binbir, bu vesileyle gazetemize yaptığı açıklamada; “Maalesef günümüz koşullarında artan obezite ve birçok hastalıktan dolayı insanların mağdur durumda ve yaşam kaliteleri düştü” diyerek, “Hastane ve doktora gideceğinize günde en az bir saat sağlıklı yaşam için hareket edin” tavsiyesinde bulundu.

Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nun her türlü imkanlara sahip olduğunu vurgu yapan İlçe Gençlik Merkezi Müdürü Aşkın Binbir, tüm Milaslıları spor yapmaya davet etti.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis