Erkek ve kadın voleybol takımında çalışmalar devam ediyor

Muğla voleybolunun duayen hocalarından emekli öğretmen Alaittin Varol’un kurduğu ve Muğla voleyboluna armağan ettiği Muğla Voleybolunu Geliştirme ve Yaşatma Derneği takımları çalışmalarını sürdürüyor.

Erkek ve kadın voleybol takımında çalışmalar devam ediyor

Kulüp yönetim kurulu başkanı Alaittin Varol, 31+,  37+,  43 +, 60+ yaş grubu erkek ve kadın Voleybol Veteranlar takımları hakkındaki düşüncelerini voleybol severlerle paylaştı. Varol’un açıklamaları şu şekilde;

“Uzun yıllardan beri Muğla voleybolunun içerisinde yer alıyorum. Öğretmenlik yaparken üç dönem Muğla İl Voleybol İl Temsilciliği görevinde bulundum. Emekli olduktan sonra zamanında muhtelif takımlarda voleybol oynamış eski voleybolcu arkadaşlarımızı bir araya getirerek erkek ve kadın Veteran  takımlarını kurarak, Ege’de tertip edilen Veteranlar Voleybol müsabakalarına katıldık. Bugüne kadar Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden,  Muğla Menteş Belediyesi’nden maddi ve manevi yardımlar görerek uzun yıllardan beri voleybol çalışmalarına devam ediyoruz. Yanlarına gidip yardım talebinde bulunduğumuzda gerek Muğla Büyük Şehir Belediyesi gerekse  Muğla Menteş Belediyesi spor yapmamızı sağlamak için imkanlar sundu. Veteranlar liginde Muğlamızı temsil eden erkek ve kadın sporcularımız adına belediyelerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Onlar yardım etmeseydi veteran takımlarımız bugünlere gelemezdi.”

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık