Ersin Köksal Kastamonu Havalimanı Müdürü oldu

Milas-Bodrum Havalimanı Personeli Ersin Köksal, 21 Şubat’ta gerçekleşen atamalarda Kastamonu Havalimanı Müdürü görevine getirildi.

Ersin Köksal Kastamonu Havalimanı Müdürü oldu

1998 yılında tekniker olarak Milas-Bodrum Havalimanı’nda görevine başlayan Ersin Köksal, 21 Şubat’ta Devlet Hava Meydanları İşletmesi(DHMİ) tarafından yapılan atamalar kapsamında Kastamonu Havalimanı Müdürlüğü’ne getirildi.
Köksal, aynı zamanda memleketi olan Kastamonu Havalimanı’ndaki görevine başladı. 
Milas Gençlikspor’un kuruculuğunu ve uzun zaman boyunca başkanlığını üstlenen Köksal, “Bir çocuk gibi birlikte büyüyüp, tecrübe sahibi olduğum ve ülkemiz ekonomisine katkı sağlayan Milas Bodrum Havalimanı’ndan Kastamonu Havalimanı Müdürü olarak atamam yapıldı. Beni bu onurlu göreve layık gören herkese teşekkür ederim.” dedi.

ERSİN KÖKSAL KİMDİR?
02.06.1971 yılında Kastamonu’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Kastamonu’da tamamladı. Yüksek öğrenimini Çorum Meslek Yüksekokulu’nda tamamladı.  1992-93 yılında vekil öğretmenlik; akabinde özel bir şirkette satış, pazarlama ve sigorta müdürü olarak görev yaptı. 
1985 -1990 yılları arası Kastamonu Köy Hizmetleri Spor Kulübü’nde, 1990-1992 yılları arası Çorum İskilipspor ve 19 Mayıs Üniversitesi, 1992 yılında da Kastamonu Tarımspor takımlarında futbol oynadı.
1998 yılında Milas Bodrum Havalimanı’nda Makine Teknikeri olarak göreve başladı. 2002 yılında DHMİ Spor Kulübü’nü iş arkadaşları ile beraber kurdu. 2008 yılında kulübün adı Milas Gençlikspor olarak değiştirildi. Ersin Köksal, evli ve iki çocuk babasıdır.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık