Vergi Haftası’nda, Vergi Dairesi’nden Başkan Tokat’a ziyaret

31. Vergi Haftası olması dolayısıyla Milas Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Raci Usta, Müdür yardımcısı ve personeli ile birlikte Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı ziyaret ettiler.

Vergi Haftası’nda, Vergi Dairesi’nden Başkan Tokat’a ziyaret

Belediye başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette açıklama yapan Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Raci Usta, “Bu yıl 31.’sini kutladığımız Vergi Haftası dolayısıyla kamu kurum ve kuruluşlarımıza ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Kutlamakta olduğumuz hafta içersinde vergi bilincini anlatmak için bir takım etkinlikler düzenliyoruz. Bu haftayı dolu dolu kutlayacağız.” dedi.
Kendisine yapılan ziyaretten dolayı teşekkür eden Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, herkesin Vergi Haftası’nı kutladı.
Başkan Tokat, yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Vergilendirilmiş kazanç kutsaldır anlayışıyla birlikte hareket edilerek, ülkemizdeki hizmetlerin daha da artırılabilmesi, vatandaşa daha iyi hizmetler sunulması amacıyla; vergi, bir memlekette toplanması gereken, yapılması gereken işlerin başında geliyor. Biz de tüm dünya ülkeleri gibi vergiyi iyi dağıtan ve toplayan bir ülke olmalıyız. Milas’ta da sizlerle birlikte çalışmaktan dolayı memnunuz. İşlerinizi kolaylaştırmak noktasında bizim yapabileceğimiz konularda iş birliğine ve yardımlaşmaya hazırız.” 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık