Ersin Köksal’la yola devam

​​​​​​​Kurulduğu yıldan bu yana başarılı sportif çalışmaları ve başarılarıyla adını ilçemizde duyuran, kulüp başkanlığını Ersin Köksal’ın yaptığı Milas Gençlikspor Kulübü, 23 Eylül Çarşamba günü yaptığı olağanüstü genel kurul toplantısıyla 1 yıllığına yeni idarecilerini belirledi.

Ersin Köksal’la yola devam
  • 24 September 2020, Thursday 15:05

İşletmeciliğini ve sahipliğini Şafak Kaya’nın yaptığı Mylasa 48 Kır ve Düğün Bahçesinde pandemi nedeniyle belirlenen sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uygun bir şekilde yapılan olağanüstü genel kurul toplantısına katılım bir hayli fazla oldu.

106 kulüp üyesinin büyük bir çoğunluğunun katıldığı Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı öncesinde şehitlerimize saygı duruşu sonrasında İstiklal Marşı söylendi.

Divan Başkanlığını eski yöneticilerden Aygün Kaya’nın, üyeliklerini İlker Kasapoğlu ve Onur Bozer’ün üstlendiği Olağanüstü Genel Kurul Toplantısında gündem maddelerinin okunması sonrasında tek liste ile kulüp başkanlığı ve yönetimine yeniden talip olan Ersin Köksal, 1 yıllığına yeniden Milas Gençlikspor Kulübü’nün yönetim kadrosuna seçildi.

Yapılan toplantı sonrasında Milas Gençlikspor Kulübünün yeni yönetimi başkan Ersin Köksal başkanlığında toplanarak, yeni sezon için kulüp yöneticileri arasında görev bölümü yapıldı.

Milas Gençlikspor Kulüp Başkanı Ersin Köksal Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı sonrasında yaptığı konuşmada şunları söyledi.

Başkan Köksal; “Arkadaşlarımızın teveccühü ile tekrar 650 aktif sporcusu olan Milas Gençlikspor Başkanlığına ekibimizle birlikte yeniden seçildik. Yeni dönemde Milas ile Kastamonu arasında dostluk köprüsü kuracağız. Bu süreçte takımların kardeşliği, dostluğu ön planda olacaktır.

GMS Kastamonuspor Onursal Başkanı Gün Medya Grup Başkanı Cengiz Aygün yeni sezon öncesinde kulübümüze 200 bin TL sponsorluk desteği verecektir.

Yani Milas Gençlikspor Kulübü ile Profesyonel ikinci lig takımı Kastamonuspor bu günden itibaren kardeş takımlar olmuşlardır.

Alt yapımızdan yetişen yetenekli futbolcularımızı gelecek yıllarda Kastamonuspor alt yapısında değerlendirme fırsatımız olacaktır. Bu projenin mimarı olan Kastamonuspor Onursal Başkanı değerli büyüğüm iş insanı Sayın Cengiz Aygün’e hem şahsım hem de kulübüm adına teşekkür ediyorum.

Milas Gençlikspor Kulübünün kuruluşundan beri bizimle birlikte olan ve halen de olmaya devam eden arkadaşlarıma ve işleri gereği aramızdan ayrılmak zorunda kalan yönetici arkadaşlarıma da çok teşekkür ediyorum. Yeni yönetimimize yeni sezonda başarılar diliyorum.

Yeni yönetim kadromuzda yer alan arkadaşlar bu yöneticilikleri için birer bedel ödemişlerdir ve her ay da belirlenen yönetici aidatlarını kulübümüzün geleceği adına yatıracaklardır. Ayrıca şunu da belirtmek isterim ki 2019-2020 Spor sezonunda Birinci Amatör Küme Liginde şampiyon olduk ve bu başarımızla yeni sezonda Muğla Süper Amatör Küme Liginde mücadele edeceğiz.

Elde ettiğimiz büyük başarıda en büyük pay sahibi kulübümüzde görev yapan alt yapı ve A takımı antrenörlerimize ve takımımızın kadrosunda yer alan tüm futbolcularımıza aittir.

Elbette bu başarıda ki diğer pay sahipleri kulübümüzün yöneticileri ve sporcularımızın aileleridir. Hepsine yaşadığımız şampiyonluklar ve elde ettiğimiz başarılar için yürekten teşekkür ediyorum.

Kulübümüzden alacağı olan sporcularımız ve antrenörlerimiz bulunmaktadır. Ancak Mart ayından bu yana yaşanan süreçte salgın hastalık nedeniyle gelirlerimizde büyük bir düşme olması sebebiyle değerli sporcularımızın kulübümüzden alacakları olan paraları ödeyemedik.

En kısa sürede maç başlarıyla şampiyonluk primlerini futbolcu kardeşlerime takdim edeceğiz. Milas Gençlikspor Kulübünde hiçbir kimsenin alacağı kalmayacaktır bu bilginin de siz değerli basın mensupları yoluyla duyurulmasını istiyorum.

Yeni sezonda ligler başladığında bizimle birlikte olmak isteyen değerli antrenörlerimiz ve sporcularımızla yeniden Milas Gençlikspor Kulübü çatısı altında buluşmak istiyoruz. Futbolun dışında salon sporları, Kick Boks, Muay Tahi, Tekwando, Judo, Badminton ve İzcilik branşlarında spor çalışmalarımız devam edecektir.

Muğla Süper Amatör Küme Liginde hedefimiz öncelikle iyi futbol oynayacak genç bir kadro oluşturmak ve bu kadroyla ligde iyi mücadele etmek olacaktır.

Milas Gençlikspor Kulübünün Milas gençliğine ve spora hizmeti geçmiş yıllarda olduğu gibi gelecek yıllarda da sürecektir”dedi.

Milas Gençlikspor Kulübü Yönetim Ekibi

Ersin Köksal – Kulüp Başkanı, Şafak Kaya- Başkan Yardımcısı, Talip Kızılateş Başkan Yardımcısı, Yener Akça- Başkan Yardımcısı, Bülent Sezgin-Veli, Sporcu İşbirliği Sorumlusu, İlker İğdeli- Genel Sekreter, Ahmet Yalçın-Ulaşımdan Sorumlu Sportif Altyapı Sorumlusu, Özkan Avcılar-Sportif Altyapı Sorumlusu, Mehmet Emin Şentürk-Reklam, Pazarlama, Halkla İlişkiler Sorumlusu Nebil Uçarsu-Genel Kaptan, Süleyman Onur Çırak- Sportif Altyapı Sorumlusu, Durmuş Akyol-Halkla İlişkiler Reklam Pazarlama Sorumlusu , Nurullah Çoşkuner-Kaynak Yaratma Sorumlusu,Mehmet Uğur Uygun-Tesisler Sorumlusu, Soner Çamlıbelen-Kaynak Yaratma Sorumlusu, Ramazan Şimşek- Mali Sayman, Mustafa Yalçın Yılmaz- Basın Medya Sorumlusu

Disiplin Kurulu:1-Vedat Atabek 2-Ömer Faruk Başer 3-Levent Aycan

Asil Denetleme Kurulu:1-İlker Kasapoğlu 2-Mehmet Karakuş 3- Enes Akdağ

ASKF Delegeleri Asil:1-Aygün Kaya 2- Şafak Kaya, 3- İlker İğdeli

Kulüp Temsilcileri:1-Mehmet Çayırlı 2-Mustafa Sezgin 3-Celal Devrim 4-Hasan Gül 5-Ali Yiğit 6-Coşkun Şenol 7- Abdullah Güzey 8- Hüseyin Açar 9-M.Demirel Varlıoğlu 10-U.Onur Bozer 11- Tuncay Mumcu 12- Fahri Şimşek 13- İbrahim Kıymık 14- Şadiya Bengü 15-Mustafa Gümüşkaya

 

 

 

 

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık