Narkotik suçluların yakalanmasında artış var

Son zamanlarda, Milas, Bodrum yarımadasının transit yolu üzerinde olduğundan olsa gerek, narkotik suçluların yakalanmasında bir yoğunluk yaşanıyor.

Narkotik suçluların yakalanmasında artış var

Milas Emniyet Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, Milas KOM Grup Amirliğince, Sahte Kimlik taşıdığı öğrenilen bir şahsı sahte nüfus cüzdanı ve sahte ehliyetle yakaladı. Gerçek kimliği de tespit edilen şahsın, 13 ayrı suçtan arandığı ve yıllardır sahte kimlik taşıyarak yakalanmadığı tespit edildi. S.B isimli şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

METAMFETAMİN YAKALANDI

Milas Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince tespit edilen ve Milas Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde durdurulan bir araç ve şahıs üzerinde yapılan adli arama neticesinde 100 gr Memamfetamin maddesi ele geçirildi. D.B. isimli şahıs TCK 188/3 Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma suçu kapsamında gözaltına alındı.

Yine, Milas Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği, Söke ilçesinden yüklü uyuşturucu madde getireceği bilgisi alınan 35 ... plakalı aracı ilçe girişinde durdurmak istedi. Araç içindekiler durmayarak kaçmaya başlayınca, köy yollarında yaşanan kovalamaca neticesinde yakalanan araçta yapılan adli arama neticesinde; 335 gr Metamfetamin ile bir miktar sentetik Kannabionoid maddesi ele geçirildi. Araçta bulunan ve Milas-Bodrum Bölgesinde tanınan"DAYI" lakaplı S.D. ile H.P. isimli şahıslar TCK 188/3 kapsamında GÖZALTINA alındı. 

Ayrıca, uyuşturucu madde taşıdığı ihbarı alınan ve ilçemiz Balçık kavşağında sabah saatlerinde durdurulan 48 .. plakalı araçta yapılan adli arama neticesinde ise 460 gr Toz Esrar ele geçirilmiş, araçta bulunan; K.Ç., D.U., S.B. ve N.B. (Özbekistan uyruklu) isimli şahıslar Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma suçu kapsamında GÖZALTINA alınmış, ayrıca yabancı uyruklu bayan şahsın sahte kimlik taşıdığı tespit edilmiş ve Resmi Belgede Sahtecilik'ten adli işlemlere başlandı.

 

Editör: Şahin ŞAHİN
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık