ERTELENEN OYUN SEYİRCİ KARŞISINA ÇIKIYOR…

Milas Şehir Tiyatrosu (MİŞTİ) tarafından geçtiğimiz Nisan ayında sahneleneceği açıklanan ancak ekipteki bir oyuncunun sağlık sorunları nedeniyle ileri bir tarihe ertelenen ‘Dokuz Canlı’ tiyatro oyunu izleyici karşısına çıkıyor.

ERTELENEN OYUN SEYİRCİ KARŞISINA ÇIKIYOR…
  • 04 June 2022, Saturday 11:59

Tayfun Türkili tarafından yazılan ve yönetmenliğini Berkan Cengiz’in üstlendiği ‘Dokuz Canlı’ adlı tiyatro oyunu 8-9-10-11 Haziran tarihlerinde seyircisiyle buluşacak. Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda sahnelenecek oyunun başlama saati 21:00.

Oyuncu kadrosunda Berkan Cengiz, Özlem Cengiz, Nihal Alparslan, Murat Yıldırım, Ersin Öney, Emre Serin ve İnan Aydoğdu isimlerinin bulunduğu tiyatro oyununun yönetmen yardımcılığını İlkay Oral, Işık – Efekt Necati Eser, Osman Ufuk Parça, Genel Koordinatörlüğünü ise Necati Eser üstleniyor.

Tüm tiyatroseverleri oyunumuzu izlemeye davet ediyorum…

“Milas Şehir Tiyatromuz tarafından bir güzel oyunu daha Milaslı hemşehrilerimizle buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz.” diyen Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “Çalışmalarda emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyor, tüm tiyatroseverleri oyunumuzu izlemeye davet ediyorum” dedi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık