Milas Belediyesi, ‘Milas İçin Aşkla’ çalışmalara başladı

Milas Belediye Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, mayıs ayı başından itibaren Milas Belediyesi Atatürk Spor Kompleksi’nde, ‘Milas İçin Aşkla’ hizmete başladı.

Milas Belediyesi, ‘Milas İçin Aşkla’ çalışmalara başladı

An itibariyle hizmet veren Milas Belediye Kapalı Spor Kompleksi’nde Müdür olarak göreve başlayan Murat Atilla Yüksel, her zaman sporcuların yanında olan, kalemleriyle hizmet veren Milas Önder Gazetesi’ne ilk demecini verdi.

Yüksel, “Milas Belediyesi Atatürk Kapalı Spor Salonu Kompleksi’nde çalışmalarımız devam etmektedir. An itibariyle salonda yeni göreve başlayan arkadaşlarımız Özgür Esat Tan, Mustafa İçöz, Mehmet Aşıcı, Hasan Tuna Kaçmaz, Ümit Osman Yıkılmaz, Rasim Şahin arkadaşlarımızla birlikte spor kompleksimizde iş ve işlemleri ivedilikle tamamlamak için uğraş vermekteyiz. Önümüzdeki süreçte teknik ekiplerin kurulmasıyla birlikte Milas’a  daha kapsamlı ve daha çok hizmet anlayışımızla bir süreç oluşturacağız. Salondaki eksikliklerimizi ivedilikle yapıp önümüzdeki günlerde kuracağımız teknik ekiple birlikte Milas halkına yakışır ve Milas halkının hak ettiği sportif faaliyetlerle sevgili Milaslıların hizmetinde olacağız, ‘Milas İçin Aşkla çalışacağız.” dedi.

 

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık