Başkanlık için adı geçen Çetin’den açıklama

Milasspor Başkanlığı için ismi geçen eski başkanlardan Cenker Çetin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda konunun tüm muhataplarıyla görüşerek kulübü devralmak için ‘mücadele edeceğini’ söyledi.

Başkanlık için adı geçen Çetin’den açıklama
  • 04 June 2022, Saturday 12:05

Milasspor’da uzun zamandır devam eden yönetim krizinin ardından ismi geçen Cenker Çetin, yaptığı açıklamayla taraftarlarda heyecan uyandırdı. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Çetin, “Milasspor'umuz ve Milas'ımız için önemli bir süreç yaşıyoruz. Tüm olumsuz olay ve görüşlere rağmen, herkesi elinden geldiğince bu sürece destek olmaya davet ediyorum” dedi.

Çetin, açıklamalarını şu sözlerle sürdürdü: “Ben üzerime düşen sorumluluk bilinci ve memleket sevgim ile dünden itibaren birtakım girişimlerde bulundum. Kimin ne yaptığına ve koltuk kaygısına takılmadan diyalog ve aklı selim yollarla kulübümüzün içinde bulunduğu durumdan çıkması için her sıfatla çalışmalarıma devam edeceğim. Önümüzdeki hafta konunun tüm muhatapları ile gerekli görüşmeleri yaparak hızlı bir şekilde sağlıklı bir süreç yönetimi ile kulübü yeni yönetime devir için mücadele edeceğim. Bugüne kadar susma nedenim; kimseyi kırmamak ve gerginlik yaratmamak içindi. Fakat tüm camiamızın ve halkımızın komşu şehir takımlarının başarısına destek olmaları, şehrimizin takımının ne denli kötü durumda olduğunu çok acı şekilde yaşattı bize.  Tüm kırgınlıkları bir kenara bırakarak, kişilere değil kuruma olan sorumluluğumuz için etkin diyalog yolu ile Milasspor'u hak ettiği duruma getireceğimize inanıyor, bu süreçte herkesten destek rica ediyorum.”

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık